Twoo
Moj tip je prijavljen na Twoo, kjer ima napisano, da je samski. Pustil odprto, slučajno videla… Nima neomejene uporabe in ni videt kakih sporočil… Pa še cel kup osebnih slik gor, tudi od tega, kaj imava (materialne stvari…). Zato ga ene ženske lajkajo, pa itak… po pravici povedano, videza je takega, da so ene čist mehke.
Kaj bi naredile? 🙁 Nekako to, da greva narazen ni v tem trenutku opcija, nimam službe in nimam kam it, niti domov (ker nimam doma). Pa sploh ni videt, da bi bilo karkoli narobe med nama, pa da bi se kregala.
Če mu bom karkoli rekla, ne bo priznal, ker sem ga enkrat dobila na podobnem. Saj intenzivno delam na tem, da si popravim materialni status…
Nevem kaj se sekiraš,saj ima odgovor že v sebi.Kar pomeni,če nisi videla nobenih sumljivih sporočil,pa tudi če mu bejbe lajkajo,si ti očitno še vedno lepša od njih.
Drugače pa lajkanje stvari ni nič takega.[/quote]
Hm no mene lajkanje ne moti toliko. Samo to, da piše da je samski. Najraje bi mu spremenila nastavitve v to, da ima rad isti spol… Gor so stvari, zakatere sva oba delala in so tudi moje… Moti me, ker sem za te stvari pošteno delala, ko je še bila služba in on se s tem dokazuje pred celo vesoljno Slovenijo. Pa ko itak očitno nič ni, samo mislim tudi, da je neokusno, da se hvališ z materialnimi stvarmi.
Drugače pa imam tudi jaz nekaj oboževalcev, tipov, ki me vabijo sem in tja, pa ne grem. Pa mu tudi ne povem, ker pač ko sem mu, ni bil prijeten občutek. Nisva se skregala ipd., sam me je pogledal tako grdo, kot da sem sama kriva. Jaz sem povedala, da ne bi karkoli drugega ven prišlo, pa da bi me vprašal kaj skrivam.
Forum je zaprt za komentiranje.