Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tuširanje

tuširanje

Ženska in tuširanje

Sleče obleke in jih položi v košaro za umazano perilo po točno predefiniranem vrstnem redu.
Se sprehodi do kopalnice s kopalnim plaščem na sebi, čim vidi svojega fanta/moža, se dobro prekrije in steče v kopalnico.
Se ustavi pred ogledalom in analizira svoje telo. Poveča trebuh, da bo lahko pol bolj težila fantu/možu o tem kako je debela.
Poišče eno brisačo za obraz, eno za roke, eno za noge, eno za hrbet in eno gobo.
Se postavi pod tuš.
Si umije lase s šamponom na bazi avokada in medu z 83-imi vitamini.
Si spet umije lase s šamponom na bazi avokada in medu z 83-imi vitamini.
Masira lasišče z balzamom iz tropičnih zelišč kakih 10 min.
Si umiva obraz z milom vonja marelic in gozdnih sadežev dokler ne postanejo lica ognjeno rdeče barve.
Si umije ostale dele telesa z milom, ki ima vonj po orehih in jagodah.
Totalno znori, ko fant/mož potegne vodo v stranišču, ker to zmanjša pritisk tuša.
Izklopi tuš.
Izstopi iz tuš kabine in se pobriše z brisačo velikosti Afrike.
Masira telo s poživljujočo, okrepljujočo in utrjujočo kremo kakšnih 15 min.
Odstrani dlake s znog in pod pazduho. Dolgo razmišlja, da bi si pobirla tudi intimne predele, ampak se pol odloči da je bolje it k estetistu.
Z živalsko pedantnostjo pregleda celotno telo iščeča mozolje in črne pike, ko jih najde, jih zmasakrira z nohti ali pincetami.
Izstopi iz kopalnice.
Čim opazi fanta/moža, se dobro prekrije in steče v spalnio kjer porabi naslednjo uro in pol, da se obleče.

Moški in tuširanje

Sleče obleke medtem, ko še leži v postelji in jih zmeče na tla.
Nag se sprehodi do kopalnice, če opazi punco/ženo ji ponosen pokaže svoj rilec in parkrat še zatrobi kot slon.
Ustavi se pred ogledalom in analizira svojo postavo. Poveča trebuh.
Ponosen gleda na velikost njegovega ptiča, se popraska po jajcih in si povoha roke še zadnjič pred umivanjem.
Se postavi pod tuš.
Si umije obraz s prvim milom, ki ga najde.
Se smeje kot en [cenzurirano], ko posluša kako odmeva prdec, ki ga je ravnokar spustil.
Si umije jajca in rit, pri tem pazi da pusti kakšno dlako na milu.
Si umije lase s katerimkoli šamponom (pogosto zameša šampon z intimnim detergentom od punce/žene).
Se poščije v tuš kabini in medtem si zamišlja, da je “fantek z lulčkom” od TVSlovenije.
Izstopi iz tuš kabine. Ne opazi, da je stuširal celo kopalnico, ker je pozabil zagrniti zavese od tuš kabine.
Se počeše.
Se malo pobriše.
Se še enkrat pogleda v ogledalo medtem, ko se igra helikopter z lulčkom.
Izstopi iz kopalnice ne da bi se sekiral jo pobrisati.
Vrne se v sobo z eno brisačo okoli pasu. Če opazi svojo punco/ženo ga odstrani in ji ponosen pokaže svoj rilec in zatrobi z ustmi.
Vrže mokro brisačo na posteljo in se obleče v dveh minutah.

Aha, to je to.LP

So to tvoje izkušnje ali le mišljenje, oz. naj bi to bil štos? In ti, se bojiš biti gola pred fantom?

Takšna potrata s časom bi mi znesla samo, če bi se tuširala enkrat mesečno.

Ne ne ne, to je samo prekopiran štos od nekje drugje. Pa tudi golote me ni sram.

Aha ti pa očitno z tako copy paste zdraviš svoje komplekse.

Pijem pusim i devojke rusim!

jao folk kok ste zakompleksani!!! kle pove eno dobro foro vi jo pa prec napadete!!! sej ne mors vrjet!

Se strinjam!

Sem se tut jst kar precej nasmejal, sploh ko sem bral moški del zgodbe…….. pri ženskem delu mi je šlo pa kr mal na jok, ker je RES tako!!!!

:)))))

je fajna “zgodbica” – sarah, lahko še kakšno daš na copy/paste, če jo boš našla 🙂

LP

Remedy

Men je tudi šlo na smeh pr moškem delu – ker je RES vsaj 80% kar piše. Moj prizna teh 80%.

kolk % pa ti priznaš? :)))))

LP

Remedy

🙂

Kje sem že to videla, a, pri nas doma????

nekaj bo že držalo

se strinjam veliko resnice bi se našlo, vsaj pri moških he he…

sem se nasmejala predvsem ob izjavi
“Se smeje kot en [cenzurirano], ko posluša kako odmeva prdec, ki ga je ravnokar spustil. “

he he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close