Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turisticna agencija

Turisticna agencija

Katero turisticno agencijo mi priporocate za poletne pocitnice? Ze leta potujemo z relaxom. Letos pa v njihovem katalogu nimajo ene pametne ponudbe. Vsaj za nas ne. Smo 4. Otroka sta stara 17 let. Nismo zahtevni. Hvala

Na spletu je turističnih agencij ko listja in trave, seveda si je pa treba vzet čas in malo klikat … Poleg tega tule nihče ne ve, kaj je za vas pametna ponudba, da bi lahko svetoval.

Pametna ponudba je nekaj kar se ne ogladuje ze 10 let eno in isto. Leto za leto. V relaxovem katalogu pa je ravno to

No ja, tudi če se nekaj oglašuje (in najbrž tudi prodaja potem) že 10 let, je lahko čisto pametna ponudba, za nekoga, ki ne hodi na dopust že 10 let z Relaxom.
Meni itak sploh ni jasno, zakaj človek potrebuje agencijo za dopust, ok, eni si pač ne znajo sami zorganizirat. Ampak če že, mi pa totalno ni jasno, da hodiš leta in leta na dopust z isto agencijo, pri vsej ponudbi. In potem jamraš, da nimajo nobene pametne ponudbe.
Pa še zmeraj me zanima, kaj je to “pametna ponudba”?

Saj to tudi agenti vedo. Sem rekla, da ni nič pametnrga. Ja, vem. Lahko pa relax zrihta tudi karkoli od drugih agencij.

Dopustek (Lesce), ugodni first minute b)

oj

Kompas vedno uredi najboljso in najcenejso varianto.

moje izkušnje so drugačne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close