Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek turisticna agencija chebul

turisticna agencija chebul

a je že kdo potoval s to agencijo?so zelo ugodni.nisem s3 slišala za njih…Zato strah vplačati vnaprej

Nikoli slišala. Morda je pa propadli Jupiter ustanovil novo agencijo, da bo lahko nat…. nove stranke!

Jaz sem bila preko njih na kolesarjenju pred več kot 10timi leti. Meni je bilo zelo dobro organizirano in sem bila zadovolna, Starša sta bila še pred tem z njimi na tudi na kolesarjenju sta bila tudi zadovolna.
Takrat vem da niso bili ravno poceni ampak kvaliteta je bila kar mi je takrat bilo najbolj pomembno.

Nikar ne delaj primerjave med Jupitrom in Chebulom, ker je med njimi ogromna razlika. Jupiter so bili od nekdaj nateguni, z Chebulom pa boš zadovoljna. Preverjeno.

Chebul je ze dolgo agencija in sigurno ne bis istala brez denarja.
Osebno ooznam ustanoviteljico, fejst punca. Sedaj pa mislim da vodi vse skupaj fant, ki je bil prej zaposlen pri njej.

++++++++ in še kakšen + za Chebuljeve!

Lani rezervirala in potovala z njimi na “drug konec sveta”. Vse bilo super, zelo prijazni, odgovorijo na vsak mail takoj, gredo ti “na roko” z vsem. Iz moje strani same pohvale. Ko iščem kakšno ugodno ponudbo, se vedno obrnem na njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close