Najdi forum

Turčija

Kmalu odhajam za teden dni v Konakli nekaj km iz Alanye in me zanima, kaj se da videti v okolici mesta lahko tudi do 200km daleč. Ali je že kdo letoval v hotelu Klub Vikingen Royal. Pišite in hvala.

Jst sicer nism bla v Alanyi ampak drugje po zahodu Turcije in mors si it ogledat Pammukale k je res ful lepo.

lp

OJLA JAZ SEM BILA V TURČIJI ŽE 5 X VENDAR NE V OKOLICI ALANYE AMPAK V KEMRU. TAM JE FENOMENALNO. BODI MAL PREVIDNA GLEDE TIPOV KI TE BODO OBLEGALI, HOČEM REČI NE VERJET VSEGA, KER TI BODO REKLI VSE SAMO DA BOŠ Z NJIMI .

Poglej si Olympos, zanimivo “mestece”, pa lepi ostanki in plaza, v blizini so vecni ognji Cimaere… Sicer pa kar nekaj prijetnih obalnih mest, potopljenih mest…

Uzivaj!

jst se pa javljam z alanye, kjer je totalno vroce!!!!!!! plaza je zakon, morje se bolj, ker je full toplo, problem so le ogromni valovi, ki so se pojavili v zadnjih dveh dneh, ker piha veter. v sami alanyi imas grad in trdnjavo za ogledat, drugac ti pa agencije ponujajo vse mozne izlete: pamukkale (sem gremo tut mi)-samo mors upostevat da je voznje okrog 6h v eno smer, potem kapadokija, jeep safari, rafting, razni izleti z ladjo, na eno reko se gre (se zdele ne spomnem tocnega imena)-na izliv, pol se pa hkrati kopas v reki in morju….

v glavnem men ni zal, ker se mamo full fajn, s hotelom je pa tako tam nekje od 3 zvezdic naprej je cist solidno – mi mamo tri zvezdice in so sobe lepe, hrane je bolj malo na izbiro (solat sicer ogromno), samo se lahko full najes, tko da po mojem bom prsla domov kaksno kilo tezja:)

Alina,
Uzivi v Kapadokiji k je neki najlepsga k sm jst kadarkol vidla.

Nika,
ce mas moznost it v Kapadokijo pejt, k tega ne mors dozivet kjerkoli.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close