Najdi forum

Turčija

Pravkar sem se vrnil iz Turčije. Tam vse v najlepšem redu, le turistov ni! Če koga zanima kaj več, naj vpraša!
Igor

Oj,
jest potujem v turcijo konec julija, pa me zanima prenočišče za prva dva dni v istanbulu, a so hostli frei, kake so kej cene, pa prevozii po državi? Rada bi šla po osrednji turčiji (Konya) in pa mogoč tud do severne obale, na Črno morje?
Če maš info, vsakršna bo dobrodošla!
Lp
Tina

Tina LP!
Informacij o prevozih (cenah) ti ne morem dati, ker potujem z lastnim prevozom. Sicer ja javni prevoz kvaliteten, saj srečujem na cestah same nove luksuzne avtobuse. Ker je obisk Turčije upadel (za cca 60%) so hoteli prazni in še ceno lahko globoko znižaš če se znaš pogajati. Menjava je: 1 EUR – 1,650 T Lir, spanje pa 5 – 10 EUR. Mi smo v 14 dneh naredili sledeči krog: Edirne, Istambul, Ankara, Kapadokija Gereme, Konya, Egirdirsko jezero, Pamukale, Selčuk Efes, Bergama Pergamon, Assos, Troja, Čanakale-trajekt, Galipolje in v Bolgarijo… Konec julija se pripravi na vročino – v notranjosti lahko tudi do 40! Ob morju ni tako vroče. Ker je Anatolska planote nad 1000 m so saj noči prijetne in se da preživeti! 12. 7 gremo še enkrat v Turčijo za 16 dni, mogoče se srečamo? Če rabiš še kaj kar vprašaj.
Igor

EJ,
ŠE NEKI ME ZANIMA, ČIST TKO
a SE SLUČAJNO ČAKA ZA VISO ZA TURČIJO AL JO LAHKO DOBIM TAKOJ?
HVALA ŽE VNAPREJ!
TINA

jaz sem dal potni list dopoldne, popoldne sem dvignil pri vratarju v ljubljani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close