turčija, tunizija, djerba?????????????
V tuniziji smo bli leta 2006 v Sousse v hotelu Chams el hana 4*(naše bolj 3). Hotel je na lepi lokaciji, oprema je taka bolj preprosta, plaža peščena, samo čez cesto, čista – vsako jutro so jo čistili. Mesto je tudi ok, zelo blizu je Port el kantaoui, cene so bile takrat “normalne”, potrebno barantanje, ljudje so prijazni, uslužbenci v hotelu tudi, čistilke lepo očistijo sobo,…..nam je bilo vse ok!!! Le malo preveč je bilo tistih, ki prosijo. Skoz je en letal za nami,….edino to je bilo malo moteče.
Turčija, leta 2008 v Alanyi hotel Grand okan 4*, super hotel, plaža isto čez cesto, mesto super, za mlade sploh nočno življenje, dobiš vse od a do ž, prijazni vsi, za cene se morš pogajat 🙂 Ta hotel in mnogi drugi so na Cleopatra beach (velja za eno najlepših), tako, da če greste v bilo kateri hotel, kar se plaže tiče ne morte zgrešit 🙂 Mi smo se imeli odlično!!!
Je pa seveda vse odvisno od človeka do človeka.
Za djerbo pa ne vem, tam pa še nismo bili. Mogoče naslednje leto 🙂
Nika1234,
Zelo ti priporočam Djerbo. Tukaj je link do mojega potopisa (še en starejši je tudi tu). Organizirajte si sami izlete, hotel je super, ljudje prav tako zelo prijazno.
Čeprav je tudi Turčija dobra izbira, a moja hčerka je rekla: a veš mami, Grčija, Turčija – vse to je zelo evropsko, a Djerba (in Tunizija) je vsaj nekaj drugačnega. In prav ima.
Forum je zaprt za komentiranje.