Turčija ponovno
Javljam se , da bi vam odgovorila s katero agencijo je najcenejse v Turčiji??Mi smo bili lani z Atlasom in je najcenejši ter siguro zelo kvaliteten.Glede cen pa tako, mi gledamo da gremo po 15.10. takrat je najceneje..,bili smo v Kemerju v hotelu ROSE RESIDENCE BEACH 4* AL INCL,bili zelo zadovoljni, prišlo nas je 1000 eur, za vse tri z vsem!!!
Namig, glejte kateri hoteli imajo otroke 100% gratis, nekateri imajo otroke gratis do 12 let, eni do 13 let eni pa do 14 let.Svetujem Antalijo, ker Alanija je precej daleč od letališča …
Če želite še kaj več me lahko pokličete na telefon :041 755 990.
Lep pozdrav!!
VW praviš, da greste v Turčijo vedno po 15.10. Mi gremo letos 22.10. v Side. Čeprav ne stavimo na ne vem kako toplo vreme, pa nas vseeno zanima ali imamo kaj možnosti, da se kopamo v morju ali vsaj v bazenih?
Glede cen pa si prav povedala, mi tudi vedno gledamo kje so otroci do te in te starosti zastonj in je 100 % najcenejša varianta. Letos smo odšteli za all. incl., htl. 4 zvezdice, zdr. zav. in riziko odpovedi + takse 1050 €. Viza kupimo dol, to je skupaj 45 €. Meni se to zdi sprejemljivo.
V Turčijo gremo prvič, kakšen napotek dobrodošel, čeprav je še kar nekaj časa do takrat.
Deti pozdravljena!!
Brez skrbi glede kopanja, morje ima še začetek oktobra 28 stopinj, mislim da sva izbrale super datum, le dnevi so malce krajši.Kopanje v morju je še aktualno 1.11.Bodite brez skrbi, še vroče vam bo, mi smo imeli en dan še 35 stopinj.Napotki: hrana je mediteranska, veliko sadja in zelenjave, meso samo aviacija, torej lahka hrana, veliko njihov slaščic, to so muslimani, če bo hotel blizu dzamije potem ne boste spali, ker to skozi molijo, navsezgodaj…ampak Turčija je tako lepa dežela, drugi svet, pa čisto je povsod.Obvezno morate iti na HAMAM, TO JE NJIHOVA EKSKLUZIVNA MASAZA, oglejte si Antalijo, zlatarne, usnjarne, lahko kupite zelo kvaliteten bombaž, saj Turčija je zelo topla , in se 4 x na leto obira sadje in zelenjava, in ima čisto drugačen okus…Ne bo vam žal, mi bomo še šli, kajti moramo še kaj videti…..Zelo skromen narod, treba je dati napitnine šoferjem, sobaricam, natakarjem…kajti ti ljudje delajo za 100 eur…mislim da sem rekla veliko….
Lep dopust.
Forum je zaprt za komentiranje.