Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TURČIJA – OPOZORILO! NE Z GULETOM!

TURČIJA – OPOZORILO! NE Z GULETOM!

Pozdravljeni!
Temo sem odprla z namenom, da opozorim vse, ki imate namen letovati v Turčiji in tudi morda oditi na kak izlet po Turčiji – NIKAKOR SE NE ODLOČITE, DA GRESTE NA IZLET Z GULETOM!!!
Za to turistično agencijo smo očitno Slovenci drugorazredni gostje, ki se moramo podrediti njihovi avstrijski ošabnosti, hkrati pa to dobro potrjujejo tudi njihovi vrli slovenski predtavniki!!!!
Mi smo letos letovali v Turčiji z omenjeno agencijo in tudi s to agencijo tudi odšli izlet, ker so nam obljubili odlično slovensko vodenje, za kar smo seveda tudi plačali DVOJNO vrednost enakega izleta lokalnih ponudnikov. Ker smo seveda želeli slovensko vodenje prav posebej za skupino IZKLJUČNO SLOVENSKIH turistov, smo izbrali dražjo varianto, dobili pa en k……
Z izgovorom, da se je Avstrijcem pokvaril avtobus, so nas stlačili v avtobus, kjer so bili večinoma nemško govoreči, …izlet se je takoj podredil izključno AVSTRIJCEM, o Slovenskem vodenju pa ne duha ne sluha….
zaradi tega se nem je izlet zavlekel, ogledali smo si SAMO eno stvar, drugo smo videli samo skozi okno avtobusa (so nam že itak naredili fulll uslugo), zamudili smo večerjo, pa še faln zboleli zaradi čepenja na avtobusu s klimo, ko smo čakali uboge Avstrijske goste …..
Vglavnem KATASTROFA OD IZLETA!!!
Za povrhu pa so nam na pritožbo prijazno odvrnili, da je to stalna praksa, da se pridruži drugi skupini, če je premalo prijavljenih (čeprav so nam trdili, da so se kao Avstrijci slučajno pridružili nam :-/ in še, da so nam zagotovili pravočasen prihod v hotel ob 20.35 (itak :-/
, :-/ – mi smo pa v hotel prišli 21.05 (večerja pa do 21h).

Brala sem že na tem forumu, da se ne splača na izlete s turističnimi agencijami, a mi smo se zanj odločili zaradi slovenskega vodenja, ki pa ga nismo dobili, tako, da vsem :
POJDITE NA IZLET Z LČOKALNIM PONUDNIKOM!!!! ABSOLUTNO PA NE Z GULETOM!!!!!

Srečno!

Popravek – plačali smo TRIKRATNO ceno, pa FAJN smo ZBOLELI, še posebno najmlajši član, ki je skoraj pristal v bolnici !!

Tudi mi imamo slabe izkušnje z gulletom in izletom v turčiji

Bili smo sicer sami Slovenci na avtobuu, ampak vodički se ni zdelo, da bi vsakič preštela oz. pogledala po avtobusu če so sploh vsi prišli na avtobus. Se je zgodilo, da je avtobus že začel pelati, ko se jaz začnem dreti, da manjka familija z dvema majhnima otrokoma. Tudi naslednji postanek je ni izučilo, da bi nas preštela, in podobno – preplačano, zanič hrana na izletu,….

Po moje se izlet izpelje v dolocenem jeziku ce je dovolj prijavljenih. Pro agencijah, ki imajo goste iz razlicnih drzav je pa itak praksa da se vse zdruzi na en autobus. Tako ima Atlas Hrvate in Slovence, pa Gulet Austrice in Slovence…itd. Intelekta ma vedno svoje vodenje, pa tudi Kopmas pa Palma. Gulet je pa cenejsi…ste sparali na pocitnicah, so vas nategnili pri izletih-)).

Bila z Guletom enkrat v Grčiji, tud moja prijateljica, pa eni sorodniki na Mallorci… Vse štimalo, fajn hoteli, nobenih težav. Je pa res, da noben od nas tam ni potreboval agencije za izlete, smo vsi vzeli avte in se sami potikali okoli.

Bila z Guletom na Tenerifih, tudi ok izkušnje, vodičke v bistvu sploh nisva potrebovala, saj sva dvignila avto na letališču in ga tudi oddala, ko sva letela domov. Nobenih izletov nisva imela z njimi.
Letos greva v Turčijo, tudi preko Guleta. Za Turčijo je pa itak splošno znano, da se hodi na izlete z domačimi agencijami, turškimi, ker so več kot polovico cenejši od vseh drugih. Če so vas nategnili, je to vaš problem, ker se niste pozanimali za izlete še pri domačih agencijah.

…NA Kratko: se pridržujem mnenju, da so bolj tako-tako…
prodali so nam aranžma all inclusive, iz katerega so izpadli po ena večerja in eno kosilo, na pritožbo pa odgovorili naduto, sprenavedavo … a smo dobili, kar nam je pripadalo.

No, mi smo z Guletom že leta zadovoljni in smo vedno dobili točno to, kar smo plačali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close