Turčija-nasveti,izkušnje
Takole bom rekla,glede na to,da naredim dnevno veliko ponudb za Turčijo in ostale destinacije lahko z vso odgovornostjo trdim,da je let iz munchna tudi,če dodamo stroške prevoza veliko cenejši,kot pa iz Brnika.Lahko navedem cene tu gor,če mi poveste kateri termin bi šli,kako ponudbo v hotelu bi želeli imeti,pa koliko vas gre.Lahko vam naredim primerjalni izračun cene za let iz Brnika ali pa iz Munchna pa se bo jasno videlo o kakih zneskih govorim.Glede prevoza do letališča v Munchnu obstaja transfer za 80€ tja in nazaj iz vseh večjih mest,tako,da za parking sploh ni potrebe.Do Munchna pa vsekakor ni tako zelo daleč kot marsikdo misli.Sicer pa je stvar posameznika kaj mu je bolj pomembno,da svoj dopust resnično preživi tako kot želi.Lp.
Pozdravljeni,
tudi jaz imam vprašanja v zvezi z Turčijo…to poletje nameravava s fantom obiskati Turčijo z agencijo in kr sva oba študenta, nameravava rezervirati kakšnem hotel s 3*, pa me zanima kater hotel te kategorije priporočate in s katero slovensko agencijo se najbolj splača iti v Turčijo?
Hvala za odgovore in lep pozdrav 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.