Turčija; ALL ali PP z izleti?
Zdravo.
Decembra nameravava s punco v Antalyjo. Bolj izkuseni mi boste znali svetovati ali se bolj splaca vzeti ALL brez izletov ali pa PP z izleti, ki pa stane nemesto 47.500 SIT kar 72.800 SIT.
Ali se da za to razliko (25.300×2 = 50.600) ogledati kaj v blizini Antalyje? Rent a car je baje dragi (ce kdo ve, kakšne so cene, prosim). Ali bi bilo z javnim prevozom (avtobusi) mogoce odditi npr. v Pamukkale,Efes ….
LP,
Matej in Tina
jaz bi ti vsekakor svetovala PP, ker je turcija zelo lepa in imas moznost dobrih izletov (kot si ze napisal, ceprav se mi zdi da je Efes kar dalec), sploh v tem casu ko kopanje in polezavanje na plazi ne pride v postev, tudi drugace hrana v restavracijah ni draga in je mogoce ze zaradi tega bolje PP kot ALL, ki je v turciji znan po tem da je zelo “ponavljajoc” (vsaj tako je bilo pri nas, pa smo bili v zelo dobrem hotelu)
lp
defenitivno PP ali se manj… sigurno je bolje, da vcasih jes tudi zunaj hotela in prides vsaj v mini kontakt z ljudmi… all inclusiv je zategnjen, vezan si samo na hotel in ne vidis nic kot tiste bazencke… kot jaz vem je izlet v pamukale, ce si ALL, zelo drag, saj gres za dva dni in preplacas tisto spanje…
PP!!!
Saj ni panike tisti ALL. Ni problema z izpuščanjem obrokov in hrano zunaj hotela. Problem je v tem, da pride ALL 51.000 SIT dražje kot PP z izleti (za 2 osebi).
Pamukale ti vzame 2 dni? Sem mislil, da je kakšnih 150 km oddaljen od Antalije in lahko pridem v istem dnevu nazaj.
Ali kdo morda ve, kakšna je cena dolmusov?
LP,
matej.
Forum je zaprt za komentiranje.