Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice turčija – alanya ali antalya?!

turčija – alanya ali antalya?!

¨Pozdravljeni!

Ker mi ostaja še lanski dopust, ga imam namen pokoristiti v turčiji v roku 14 dni (to se pravi začetek oz. sredina junija).
Zanima me:
– kaj je bolj zanimivo od pokrajin Alanya ali Antalyja,
– kako je s hoteli (baje so njihove ocene za sobe neprimerljive z našimi – za eno * več kot je realno)
– kateri hotel priporočate za dve ženski, ki potrebujeta tako počitek kot tudi nočno življenje 🙂
– kakšne so kaj cene – prehrana, prevozi, nakupi (se splača imet all inclsusive v hotelu?!)
– kako je kaj z izleti (namen imava iti z eno od agencij, a kdo priporoča kakšno).

Zaenkrat hvala, pa upam na čimveč odgovorov
lp

Jaz bi imela eno “nevmesno” izjavo…

Ljudje, vi veste, kaj je razlika med potovanji in počitnicami, posledično – ali razumete beseno zvezo “IZKUŠNJE NA POTOVANJIH” in “KAM IN KAKO NA POČITNICE” ????

No, če RES razumete, dajte malo pripomoči k temu, da bo forum ostal malo bolj pregleden, če še nimamo moderatorja, ki bi skrbel za red in disciplino na tem portalu…

To ne leti direktno na avtorja tega posta, ampak na nas vse, ki smo krivi, da je forum šel tja, kamor je pač prišel… Pa brez zamere!

Nobene zamere,
hvala, ker sem dejansko spregledala, da sem namesto na kam in kako na počitnice, vprašanje zastavila na izkušnjah.

Hvala za opozorilo in lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close