Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TURCIJA-8MESECEV

TURCIJA-8MESECEV

POZDRAVLJENI

IMAVA 8 MESEČNO HČERKO IN SVA SE ODLOČILA ZA DOPUST V TURČIJI. PROSIM ZA VAŠO IZKUŠNJO Z OTROKOM NA LETALU IN SEVEDA V HOTELU. KAKO JE V TURČIJI Z VODO IZ HOTELSKEGA VODOVODA?

HVALA IN LEP POZDRAV

Pozdravljena!

Za Turčijo ti ne morem svetovati, ker se že leta odpravljamo tja, pa vedno kaj pride vmes. Lahko ti kak nasvet dam pri letenju z otročkom. Mi imamo res aktivnega smrkolina in bilo naju je kar strah 4 urnega letenja, pa smo ga prestali brez problemov. Star je bil leto in pol. Pri vzletu in spustu ni imel težav s pritiskom, ponujala sem mu pijačo in je s tem uravnaval pritisk. Zaradi tega otroci v avionih najbolj jočejo, ker ne znajo uravnati pritiska v ušeskih. Torej pitje ob vzletu in spustu. Založi se z raznimi igračkami in knjigicami, da mu bo čas hitreje minil. Mi smo mu kupili igračko tik pred odhodom, zato mu je bila še toliko bolj zanimiva. S seboj sem imela razne prigrizke, malo pa sva se tudi sprehajala po avionu. Tudi stevardese so večinoma izredno prijazne in ti bodo šle na roko, če jih boš prosila. Meni so prinesle toplo mleko, da je med spustom lepo zaspančkal (leteli smo ponoči).

Če te še kaj zanima, kar vprašaj.
A.

nisi povedala .. kam greste? v hotel? kdaj?

Turčija je hudo vroča … za potovanja enkratna država .. za poležavanje ob bazenu pa malo manj … morje na jugu ni ravno čisto … plaže so sicer peščene .. ampak pesek je zelo vroč …

meni je bila hrana super všeč … ljudje zelo zelo prijazni … pokrajna zelo lepa .. razdalje pa ogromne.

predvidevam da z 8-mesečnim otročkom neboste kaj dosti okrog hodili .. čeprav še vedno lahko rentate avto in se popeljete kam …

za avion pa ti je Analina že povedala 🙂

B.

Pa še nasvet v zvezi z vodovodno vodo.
Ne samo v Turčiji, povsod po svetu (tudi marsikje po Evropi) se izogibaj pitja vode iz vodovoda. Saj se dobi ustekleničena. Seveda so izjeme, kjer je vodovodna voda dobra, vendar je to kar splošno pravilo za vsa potovanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close