Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style turbo solarij

turbo solarij

Prosim za info in sicer kao zgleda v turbo solarijih oz kakšne so vaše izkušnje.

Kam hodite in pa kakšne so cene.

Sama sem obiskovala “navadni” solarij vedno pred sezono, zdaj pa bi rada poskusila tudi “turbo” zadevo.

Hvala za odgovore

Pri nas imamo tudi turbo solarij,vendar moraš čas sončenja prilagoditi svoji koži-to določimo mi.Ne smeš biti naparfumirana ,namazana,in ne smeš nositi nakita,paziti pa je treba tudi,če so po telesu kakšna večja znamenja oz. spremembe.Solarij mora biti tudi redno vzdrževan,žarnice morajo biti menjane…

Andreja – Fanči napisal:

> paziti pa je
> treba tudi,če so po telesu kakšna večja znamenja oz.
> spremembe.

Zakaj pa?
Ali to velja samo za turbo solarij ali nasploh za solarij?
Hvala za odgovor!

To velja nasploh za vse solarije,oziroma za izpostavljanje sončnim žarkom,ker lahko pride do sprememb,ki so nevarne.

Kako pa je treba paziti? Kako zaščitiš ta znamenja?

Pokriti si jih moraš recimo z brisačko.

Hvala za odgovor!

Ni za kaj,naredi si lep dan,čeprav je zunaj zima.

Poznam punco, ki je stara 25, je zmerno hodila v solarij, in sedaj je zaradi malignega karcinoma na rezanju bezgavk. Odloči se sama

jaz tudi- Mislim da imava v mislih isto…

heh napisal:

> Poznam punco, ki je stara 25, je zmerno hodila v solarij, in
> sedaj je zaradi malignega karcinoma na rezanju bezgavk. Odloči
> se sama

Mogoče,če imaš preddispozicijo za te stvari,pa ti mogoče to samo sproži reakcijo,ali pa če pretiravaš s sončenjem.Jaz hodim zmerno v solarij že zelo dolgo,pa je vse ok.Moraš pa biti seveda zelo pazljiv,sploh,če imaš kakšna sumljiva znamenja…..

Z 25. leti pa imeti kožnega raka. To je skoraj nemogoče, da bi bilo samo od solarija. Kaj opečena koža v otroštvu, kolikokrat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close