Najdi forum

Pozdravljene, odpravljamo se torej na letovanje v Turanj. A morda katera ve je v Turanju ali Filip Jakovu (lahko tudi kje v kampu) kaksna javna pralnica perila (po moznosti s susilcem).

Kaksne so kaj cenr v trgovinah?

lp
Vanja

Mi smo se ravno vrnili od tam. Ne vam kam greste ali v oni velik kamp v FilipJakovu ali va kakšnega privat? Koliko ra vam imajo vsi kampi sanitarije amo za sušilce pa nisem ziher. Napisš bolj točno kam greš pa ti lahko še kaj povem!

V bistvu gremo v privat apartmaje v Turanj, ampak mi ni problem poiskati pralnice kje v kaksnem kampu ali mestu.

Kaksne pa so kaj cene zivil v trgovini? In kako je v restavracijah?
Je bila fejst guzva na plazi?

lp
Vanja

Za pralnico boš morala vprašat domačine , ampak menim da je ni. Tu kamor hodimo mi sem prepričana, da bi mi domači oprali perilo če bi bivala pri njih v kampu. V celem Turanju so lepe plaže na katerih je drobno kamenje, klopce, tudi kakšna senčka drevesna se najde. Nam odgovarja mir, da ni preveč gužve na plaži, letos pa je sploh ni! Trgovin je dovolj, cene so v tistih čisto ob plaži že malo višje, ampak ni sile, lahko se zapelješ do Zadra pa v GEtroju več nakupiš. Ne vem kje boste ali v prvi vrsti čisto ob morju ali pa kje višje gor ob magistrali. V privi vrsti je idealno, zgoraj pa mani ni všeč, ker je cesta in zelo vroče, ko se sonce cel dan upira.

Mi imamo prikolico v Filip i Jakovu, v kampu Đardin. V kampu je pralnica (4 pralni stroji), ni pa sušilnice ,sicer pa -kdo pa rabi sušilnico, če je zunaj 38 stopinj.
Mislim, da tudi domačini tam ne prakticirajo sušilnih strojev. Boš pač cunje obesila na štrik! Če bi domačinu omenila sušilnico, bi se ti po moje samo smejal in si mislil svoje o “razvajenih turistih”….

Cene v trgovinah so iste kot pri nas ali pa še cenejše (pivo).Malo dražje so le brezalkoholne pijače (7,5 hrd za 1,5l vode z okusom ). Dražji kot pri nas so tudi njihovi domači izdelki (izdelki iz Vindije, Gavrilovič pašteta, Domačica piškoti)…

Lep dopust,

bina

Jaz sem tako rekoč domačinka v FilipJakovu in sem videla, da imajo pralnico, ne vem kakšna je cena. Nahaja se v centru to je v prečni ulici, če greš iz rive proti trgovini Konzum.

Plaž me Fj in Turanjem je kolikor hočeš, saj imajo vsaki apartmaji svoje urejene plaže, seveda brez plačila. Če imaš otroke bi ti priporočala , da se greš kdaj skopat v FJ, saj je tam za otroke ful poskbljeno, imajo toboga, ….

Mislim, da so ti kraji meka za otroke, pa sajso tam večinoma družine. Cene se mi zdijo primerne, nič kaj dago. Mislim, da sem videla v apartmajih Karolina, da imajo menije za 40 kun to je cca 1300 SIt – to pa se mi zdi ful ugodno.

Čim bolj uživaj na dopustu, če pa te še kaj zanima, pa vprašaj.

Ž
Ja točno….na to sem pa čisto pozabila…res je tam pralnica…

lp,bina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close