Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TURANJ BIOGRAD NA MORU

TURANJ BIOGRAD NA MORU

Pozdravljeni,
ali ima kdo kakšne počitniške izkušnje iz mesta Turanj pru Biogradu na Moru. Prek neta sem našla res lep apartmaob morju, pa so dobrodošle vse izkušnje.
Hvala.
g.

Oj.
Mi gremo letos že tretjič, nam je všeč, ravno prav miru in ravno prav stran od ”mesta” – sv. filip i jakova. Kaj točno te zanima? kateri app si našla?

mi smo bli že parkrat v filipu in jakovu ki je sosednje mesto od turana. pa sta povezana z lepo sprehajalno potko. turan je bolj miren v filipu in jakovu pa najdeš več nočnega življenja in več igral za otrokeje pa zlo lepo toplo priporočam,pa velik slovencev je..

Mi gremo letos, app je 5m stran od morja, sicer je kamnita plaža tam ko smo mi, pa tudi do trgovine se nahodimo ampak se splača je lepo.

Mi gremo tudi letos v Turanj. Po izkušnjah naših prijateljev je baje lepo.apartman pa smo dobili skoraj v sv.Filip Jakovu. Plaža 20m od apartmaja.

Pozdravljeni,
mi letos gremo prvič v Turanj. Apartma je 50 m od obale blize nekega campa. Pa me zanima kako je kaj s trgovinami, je kakšna pekarna kakšna restavracija, da lahko poješ kakšno ribo, izposoja pandolin itd…
Hvala

Mi smo bili pred leti v Turanju – na začetku tega naselja. Plaža je samo na posameznih predelih primerna za otroke in tam je gneča. Je pa vsaj v tem delu, kjer smo bili mi, veliko sence. Zvečer se lahko sprehodite do centra mesteca na sladoled, naprej je malo večje mestece Sv. Filip in Jakov, kjer je ringlšpil. Prijeten in umirjen dopust smo preživeli tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close