tur. agencija Vard – Egipt
Vsem prijazen pozdrav.
Z zeno sva se odlocila da 30.04.2004 odpotujeva v Egipt ( 8 dnevno krizarjenje, ceprav si dejansko samo 3 dni na barki po nilu … ) z agencijo Vard in sicer sledeci program :
http://www.vard.si/slo/potovanje.php?id=67
a ima mogoce kdo od vas kaksne izkusnje z agencijo Vard v Egiptu ali pa mogoce je kdo celo podoben program dozivel. Hvala za vsako informacijo glede te turisticne agencije in programa v Egiptu.
mal si preberi nižje poste je že tolk povedanega. Sicr sm pa jaz šla na križarjenje in je zlo fajn. Bli smo preko treh različnih agencij na križarjenju po Egiptu a na koncu vsi v sklopu ene agencije in to je gtc. Tko, da ni važn s kero greš na koncu greste vsi po istem programu.Naj še dodam, da boš ful užival. Drgač pa res preber si mal nižje poste pa boš vse zvedel.
lp
Ko sem bil jaz nazadnje v egiptu sem bil nazaj grede skupaj z vardovci in so pravili da so se imeli fajn. Moram pa rect, da je bila zenska, ki jih je prisla iskat na letalisce v budimpesti izredno nesramna in naduta. Tako da agencije nimam v dobrem spominu, res pa je, da to nima veze z njihovim vodenjem egipta.
LP L
Forum je zaprt za komentiranje.