Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Tupperware – se da še kje dobit

Tupperware – se da še kje dobit

… posodo za kruh starejše izvedbe, ne te tanove, ki je blazno draga? Ali pa mogoče to tanovo po akcijski ceni, ki je bila prejšnji mesec?
Hvala za pomoč

Če se ti nobena ne javi, vprašaj na predstavništva.

Miranda

Kdaj, ob katerih dnevih prodajajo TW na glavni tržnici v Ljubljani?

Vsako soboto, edino če dežuje, jih ni.

poznam eno gospo osebno k prodaja tupperware

bay crocuta

Kako to, da še vedno marate plastiko ??

Seveda še še da dobiti.

Lp!

Ker je draga in potem mislijo, da so nekaj boljšega. Če bi bila poceni (toliko, kot je vredna), je ne bi povohale.

Dragi Eva in ker je draga,
a mi lahko povesta kje imate vi shranjen kruh?
Ok, men je plastika všeč in TW tudi ampak da bi imela kruh v vrečki al pa tisti stari leseni škatli?
Sicer pa Barbar:
lahko me kontaktiraš glede kruhovke stare ali nove, bom povprašala prijateljici ki prodaja

imam ta novo TW plastiko za shranjevanje kruha, pa imam noter vrečke, ker kruh splesne v dveh dneh, ne glede na poletje/zima, je bila pa 63EUR

Oprostite, ampak čisto brez provokacije me zanima, kaj vas prepriča, da je ta plastika vredna vsaj štirikratne cene?

Kje pa imate druge kruh spravljen? In kaj mislite o kovinski ” shrambici” za kruh?

Ja priznam da je draga, ampak sama jo uporabljam že eno leto, pa mi kruh nikoli ne splesne, se pa držim pravil uporabe-zato pa so predstavitve.Aja niti slučajno nimam kruga v plastični vrečki, je pa res, da kupujem kruh, ki ga imamo max.3 dni.Kruh v posodi vam pa lahko plesni edino če imate prevlažno stanovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close