tuperwer- posoda za sir
Pri nas jo imamo, smo jo dobili za darilo. Sicer je modre barve, a kolikor je videti, je v bistvu enaka.
Sir damo v posodo brez kakšnih papirčkov ali folij in to posodo hranimo v hladilniku. Če se morda na posodi na notranji strani nabere rosa, jo je treba obrisati – kapljic ne sme biti. Sir se notri lepo ohrani, še nikoli nam ni splesnel. Posodo lahko pereš v pomivalcu (in mi jo vedno), z izjemo mrežice na pokrovu, ki jo je treba oprati ročno. Je pa res, da mrežico samo poplaknemo, ker se itak nima od česa umazati.
skratka, mi smo zadovoljni, ne vem pa, kakšna je cena. Razmerje med ceno in kvaliteto moraš presoditi sama.
Kako pa se jo pravilno uporablja? Nam sir vedno po 1 tednu splesni – prej kot če bi bil zavit v svojem papirju. Pa prav in lepo zaprem… Res pa ne brišem vsak dan rosice dol; saj tudi zato pa naj bi bila ta posoda, da imaš manj dela v kuhinji. Isto posoda za kruh; še nikoli TOLIKOOOO plesni na kruhu. In vse po navodilih prodajalke; ne sme bit posoda v omari, torej na pultu – zraku, spodaj na dno daš papir od kruha,… pa takoj plesen.
Za parmezan ribat; po enem letu se polomu – in to že drugi. ˝Posodica´˝ za česen rezat na majhno; ne deluje…. Kozica sicer dobra vendar nič kaj posebnega – precenjena. ….
Investicija neuspešna…
Hvlaijo pa običajno prodajalke…
V primeru, da se ti je zlomilo lahko zamenjaš. Posodica za česen oziroma posodica z rezilom čisto fajn deluje, sedaj imajo novejšo s katero je še lažje. Kar se pa posode za kruh tiče – kruh moraš pozdravit najmanj 2x na dan – za dobro jutro in lahko noč 🙂
miška za nože brusit pa je itak daleč najnajnajnajboljša tupperware zadeva
p.s. pa nisem prodajalka, sem samo uporabnica
Forum je zaprt za komentiranje.