Najdi forum

Tunizija

Bom objavil se tukaj….
Ker ze nekaj let spremljam tunizijski bum na forumu, sem se letos odlocil tja odpeljati skupino…..enostavno en teden, popotniska varianta,morje,puscava,kamele,ples skorpijonov ob alzirski meji….etc
Zbiram skupino desetih ljudi, ko bodo prijave zbrane se bomo zaceli pogovarjati o logisticnih podrobnostih.
Kot ponavadi vas verjetno zanima cena….okvirno bo all inclusive znesel priblizno 120 tisoc na osebo!
Interesenti vabljeni!
Lep popotniski pozdrav,
Shanti

Jaz bi se šla z veseljem malo potepat po Tuniziji, ker semravno razmišljala o tej destinaciji. Kdaj pa je okvirni termin odhoda in za koliko časa?

LP

Pozdravljena bambina!
Stvar je taka, da najprej rabim deset kandidatov, potem se bomo lahko skupaj dogovorili o terminu odhoda in tako tudi najlazje uskladili zelje posameznikov. Gre se za en teden, oziroma maksimalno za devet dni.
okviren plan:
1 dan prilet in spanje v guest housu na Djerbi,…morske aktivnosti:)
2 dan zjutraj odhod v Douz, popoldan kamele in spanje med pescenimi sipinami
3 dan spoznavanje zivljenja beduinov in spanje v podzemnih jamah v Matmati
4 dan odhod v Touzeur, ogled bizarnega zivalskega vrta, zvecer lokalni muslimanski rodeo:)
5 dan potovanje proti Tamerzi in ostanemo cez noc v oazi ob alzirski meji
6 dan Tunis ogledi in nakupi
7 dan nazaj na Djerbo morje,zakljucna zurka in veselo nazaj domov….

Seveda so zadeve zelo okvirne in ko se zberemo v zadostnem stevilu bomo skupaj dorekli kako in kaj!

Zdravo Bambina,
Prav tako se zanimam za Tunizijo, a v septembru oz. oktobru, vendar za 14 dni v lastni režiji.
Če te zanima javi.
l.p.

Prosta so se stiri mesta, kontaktirajte me na mail!
Lep dan!
Shanti

Druga runda Tunizije, tokrat je ze vnaprej znan priblizen termin odhoda in sicer v drugem tednu avgusta…..
lp
Shanti

Vsa vprasanja in prijave mi prosim tokrat posiljajte na mail:
angolalife@gmail.com
hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close