Najdi forum

TUNIZIJA

Oktobra grem na potovanje po Tuniziji. Zanima me kakšen denar uporabljajo tam ter kaj je bolje imeti sabo EVRE ali DOLARJE?

Hvala

Uporabljajo Tun. dinarje s seboj pa imej evre. Dolarje ne menjajo nič bolje.
Jaz grem tudi oktobra v tunizijo, kam in gdaj greš ti?

Kot ze receno 1 TND ( Tunizijski dinar ) je vreden 161.532 SIT.
Sam sem bil na Tunizijskem safariju. Kar se tice katero valuto vzamete seboj je cisto vseeno. Menjate pa lahko takoj na letaliscu ( malo slabsa menjava ma najbolj varno ) ali pa na cesti ( potrebno je bil izredno pazljiv da te ne prenesejo okoli ).

Hvala Jusuf!

Grem 7. oktobra. Letim iz Ljubljane na Djerbo.Od tam pa na krožno turo na Matmata, Douz, Tozeur, Kairouan, Tunis, Kartagina, Sousse, Monastir, Sfax, Gabes in nazaj na Djerbo.

Kdaj in kam pa greš ti?

23. oktobra ampak ne z letalom.
Grem z ladjo in lastnim vozilom za 14 dni.

Na cesti ti glih ne bi priporočal menjat. Prvič zato, ker te lahko hitro prenesejo naokoli, drugič pa zato, ker so kazni za menjavo na črno (beri ulici) precej visoke.

Lepo! Me prav zanima, če imaš že kakšne trajektne cene in kje greš čez (Genova ali Sicilija). Naslednje leto bom namreč nekako ponovil tvojo turo.

v bistvu je vseeno, saj je tunis dokaj turisticno razvit in je destinacija, ki ima vse potrebno, da kot turist dobro zapravljas. drugace se cene ok, le alkohol je kar drag.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close