TUNIZIJA Z OTROCI 4 leta, 1 leto
ojla, ja mi smo bili 2 leti nazaj z enoletnim otrokom, pa ni bilo nobenega problema. Bili smo v hotelu El mouradi club selima 3 zvezdice in je bilo super, čisto, hrana dobra. mislim pa da je celotna veriga el mouradi super. Bomo pa šli drugo leto s tako kombinacijo kot vi, se pravi 1 in 4 letni otrok, ampak se zaenkrat bolj nagibano k turčiji. Če te še kaj konkretnega zanima, pa kar vprašaj.
ojla, če se prav spomnem, nima noben bungalov spredaj zelenice, imajo balkon, ne gre iz sobe direktno na zelenico. je pa to naselje sestavljeno iz takih hišk, kjer je v večini po 8 sob, 4 v prtličju in 4 v nadstropju. Pri samo 1 otroku, ki je pod 2 leti ne pripada družinska soba, v vašem primeru pa mi morali dobiti družinsko. Mi smo imeli navadno, pa je bila kar prostorna. Vaš 4 letnik bo dobil svojo posteljico, za 1 letnika pa že v agenciji opomni, da želite otroško posteljico. da to napišejo že ob rezervaciji. Mi smo bili postavljeni nekje na sredini naselja. Pri sobah ni kakšne bistvene razlike, so vse malo oddaljene od morja, ker pri njih je tako, da so najbližje morju osrednja stavba z recepcijo, restavracijo, in bazeni. Aja mi smo najprej dobili sobo brez balkona, pa sem potem takoj prosila za menjavo, saj smo imeli rezervirno sobo z balkonom, pa so nam takoj menjali brez problema.
Forum je zaprt za komentiranje.