Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TUNIZIJA-SOUSSE-Royal Beach hotel

TUNIZIJA-SOUSSE-Royal Beach hotel

Prosim za nasvete oz. izkušnje, če je že kdo bil. Kako je tam, kaj je za videti in če je že kdo bil v tem hotelu, kako se je imel?
Hvala.

Ta hotel je – sploh za to ceno, ki je ponavadi res minimalna ZAKON!!! Ima notranji in zunanji bazen, restaracijo, bar – zunaj in notri, je na sami plaži, na lepšem delu Soussa, do centra je cca 1,5 km, lahko greš peš ali pa vzameš taxi (cene od 3-5 tunizijskih dinarjev, odvisno pač kako se znaš zmenit), sobe enostavne, a čiste, brisače menjali, razen če si jo pustil nekje na balkonu ali na postelji te je počakala ista, tako da si čistilki nekako pač samo dal vedeti da hočeš drugo in ni blo nobenga problema. V hotelu je še nek mali shop, kao suvenir scena, osebje prijazno…skratka ni pripomb.

:O) lp Sandra VELIKE RAZDALJE PREHODIMO Z MAJHNIMI KORAKI!

Mi smo bili lani v tem hotelu z tremi otroci. Fajn, motilo me je le to, da so ans po 19 h dobesedno spodili z plaže, ker jo zapirajo. V večernih urah so bile animacije za otroke in odrasle v avli hotela. Hrana je bila zelo okusna in raznolika, na voljo na samopostrežen način. V bližini hotela se bolj malo dogaja, je treba it s taksijem. So pa na plaži zelo vsiljivi prodajalci izletov, je treba biti previden, ker ni vse tako kot navajajo. Nas so že okrog prinesli. Sobe so pa čiste. V tistem shopu v hotelu je drago, je v bližini hotela 1 trgovinica kejr je veliko ceneje. Ne vidijo ap ardi, da v hotel nosite pijačo in hrano, zato je to priporočljivo skrit. Sicer ej pa osebje zelo pijazno.

Prosim za nasvete oz. izkušnje, če je že kdo bil v hotelu El Mouradi Club Kantaoui. Kako je tam, kaj je za videti,kako se je imel in kako je z dvodnevnimi ileti po puscavi?

Mi potujemo v tunizijo v Royal Bech hotel 01.07.2009.
Prosim če se javi kdo ki ima isti termin oziroma je že bil tam za več informacij

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close