Tunizija – nujno
Že precej sem prebrala o Tuniziji ne tem forumu, nekaj stvari pa me zanima oz. skrbi.
Jutri popoldne odpotujeva za en teden v Tunizijo s Kompasovim asom, kar pomeni, da ne veva, kam in v katero mesto, le to, da bo hotel z dvema zvezdicama in pol. Nekateri, ki sva jim to povedala in so že bili tam, so naju prestrašili, da je dve zvezdici in pol za Tunizijo strahotno malo in da še v luksuznih hotelih s 4 ali 5 zvezdicami po sobi vso noč mrgolijo ščurki, kaj šele 2 in pol.
Nihče med vami ni omenjal ščurkov, pa me zanima, kako je s tem in če kdo ve, kakšen hotel in kakšno sobo lahko pričakujeva za 2 zvezdici in pol.
Vsem se zahvaljujeva za hitre odgovore, ker se nama zelo mudi. HVALA!!!
Midva sva bila letos v hotelu z 2-3 zvezdicami v Hammametu in je bilo super. Klima je bila v vsaki sobi, sobe so bile izredno ciste, hrana se prevec evropska, osebje zelo prijazno. Plaza je bila pet minut hoda oddaljena, ampak zastonj lezalniki in marele. Ne bojte se, nama so v agenciji povedali drugace kot vasi prijatelji – namrec da so hoteli v tuniziji za 2-3 zvezdice prav solidni, kar se je vsekakor potrdilo.
Lepe pocitnice!
Ma kakšni ščurki. V Tuniziji je zelo lepo. Tudi jaz sem bila v takem hotelu s tremi zvezdicami. Bilo mi je zelo všeč, vse je opremljeno v njihovem orientalskem stilu, zelo so prijazni in v Tuniziji imaš zelo veliko reči, da si jih ogledaš. Po vsej verjetnosti bosta v hotelu Residenc Mahmud. Če je tako se oglasita, ko prideta nazaj. V hotelu je zelo lep atrij na katerem se vsak večer nekaj dogaja, od trebušnih plesalk do tombole, animacije za otroke,…
v Tuniziji je zelo poceni potovanje z vlakom, tudi taksiji niso dragi, pa tudi na avtobus se splača, če želita kaj prihraniti. Lepe počitnice in obvezno se oglasita, ko prideta nazaj. Pozdravita kristalno čisto morje….
Verjetno sta že ugotovila iz prejšnjih odgovorov, da sta bila očitno tarča pristne slovenske nevoščljivosti. Zanimivo, je da znajo največ slabih stvari povedati ljudje, ki še nikjer niso bili in so kao slišali to od drugih. Nimata se kaj bati, ker bo vse O.K. Mimogrede: ne pozabita barantati za ceno na tržnicah, ker bodo drugače užaljeni.
Kot so že nekateri rekli: 3 zvezdice v Tuniziji so popolnoma OK.
Vse je čisto in lepo urejeno.
Zgleda, da nekateri pač delajo antipropagando, da bi ljudje
hodili v Slovensko primorje.
Potem pa so na Hrvaškem policaji, ki odirajo Slovence, domačini, ki nas pretepajo, salmonela.., v Tuniziji ščurki….
V Portorožu je pa vse oh in ah…in seveda poceni
Forum je zaprt za komentiranje.