Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tunizija – hoteli ?

Tunizija – hoteli ?

V septembru greva v Tunizijo, najverjetneje v Hammamet – hotel Samira Club** !
Ker pa ima hotel le 2 zvezdici, me zanima, če je kdo že bil tam in če je za preživet ?
Izbirala pa sma med hoteli:
Abir*** (ki je predaleč od plaže)
Residence Mahmoud*** (ki je pre-majhen)
Sidi Slim*** (ki naj bi imel plažo sicer peščeno, vendar v vodi kamenje)
tako, da nama je preostal le Samira Club, ker sva študenta in si letos žal kaj dražjega ne moreva privoščiti…

Torej, če ima kdo kakšne drugačne informacije o teh hotelih, predvsem pa o hotelu Samira Club, jih naj prosim deli z mano in mi prosim olajša izbiro…
hvala vnaprej, LP

tu je nekaj slik

tu pa mnenja gostov

Mislim, da bosta en teden preživela.

Oj,

Če sta bolj n a easy popotnika, potem bo u redu, drugače pa je 2* več kot premalo za TUnizijo!

tiste tavelke hobotnce so tm k te lohk not pozaugajo

Zdravo!
Glej če si pripravljena iti v kakšen drug kraj v Tuniziji ti priporočam v kraju Port El Kantaoui hotel Golf Residence***! Sem opazu da ne nameravaš dati prav veliko zato ti priporočam ta hotel…jst sem bil lansko leto od 27 avgusta do 10 septembra in je blo ful dobr!!! Za 14dni, polpenzion, avio karta,takse sem dal okrog 98.000sit! Ponavadi je dobro da u Tuniziji odšteješ eno zvezdico stran sam men so ta hotel svetoval eni znanci.. hotel je čist, ima en dost velk bazen, do plaže je cca 200-300m in do tja te pripelje tudi kočija ki je zastonj..last hotela! Vendar ti moram povedat da sem jaz vedno kar peš šel.. fino se sprehodiš skozi mesto (cca 5minut)! Poleg tega pa tudi zvečer dosti dogaja tam…čisto blizu imaš manjše mesto..malo stran pa tudi malo večje in sicer Monastir- do tja sem ponavadi šel s taxijem ali pa s Tuk-tukom..itak so cene smešno nizke! Aja pa da ne pozabim..šel sem z agencijo Gulet (brez pripomb)… no upam da sem ti malo pomagal..sicer pa če potuješ za en teden vzemi kakšno last minute ponudbo..za Tunizijo jih je res velik! Pa tudi ta hotel se najde vmes!
Velik sreče pri iskanju hotela in lepe počitnice ko greš!

Golf Residence hahaha

Mi smo bili letos mahdia v hotelu z 4* pa je bila čistoča na minimumo hrana pa je bila cel teden ista, tako, da nismo bili kaj prida zadovoljni. Aja bili smo pa z 1 letom starim otrokom, tako, da smo itak bolj komplicirali.

V predsezoni se v hotelih še potrudijo, v glavni sezoni jim pa popusti, postanejo utrujeni ali pa jih
zdela vročina.

Bil sem v hotelu sidi slim in je res da so skale v morju je pa tudi res da imaš 100 matrov naprej plažo od sosednjega hotela in je zakon.Hrana je dokaj,animatorji pa so špica.Nasplošno je osebje simpatično in ustregljivo. Uživaj kjerkoli boš

Nama dokler sva bila sama, sploh ni bilo važno, ali hotel ima kakšno zvezdico, če sva le imela posteljo, školjko in tuš. Lani sva bila z dvema majhnima otrokoma v Tuniziji v hotelu s 3 zvezdicami in smo prav tako preživeli, pravzaprav smo se imeli krasno.

Če boš pa šla tja prepričana, da bo vse umazano in hrana zastrupljena, pa boš najbrž res kaj našla za pošinfat.

Skratka, pojdita, uživajta, pa ne samo v hotelu viset!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close