tunizija hotel EL MOURADI SELIMA 3*
Mi smo lani bili v el Mouradi Djerba Menzel 4 * in ka r bi rekla, da zelo občutljiva kar se tiče higiene ne smeš biti. Sicer moraš v hotel 5*.
No v 4 * prah ne brišejo med tednom, pač postiljajo postelje in približno po sredini sobe malo pobriše po tleh. Ter izprazni koš za smeti.
Kopalnice se ni dotikala, zamenjala je brisače ki smo jih vrgli po tleh. Brisače so namesto bele (kar so nekoč bile) svetlo sive barve in ne dišijo in niso mehke kot smo to navajeni od doma. Po moji laični oceni jih perejo na 40 stopinj, kratki program (voda je tam itak oporečna in ni niti slučajno pitna). Smo pa bili zelo zadovoljni z bazenskim kompleksom, plažo, morjem, možnostjo izletov, ogledov, jahanje s kamelo, obisk puščave, ja jaz bi še šla kdaj tam.
Higiena ni njihov prvi standard kakovosti. Njihove 4* so naše 3* in tako naprej.
Jaz doma niti slučajno ne brišem prahu, pomivam po tleh in pucam kopalnice več ko enkrat tedensko, raje še manj…
Aja, da odgovorim na vprašanje: bili smo v Tuniziji v hotelu s 3 * in smo preživeli. Prav tako vsi ostali – kolikor smo se srečevali na izletih, v hotelu, na bazenu, nihče z našega letala in hotela ni imel zdravstvenih težav.
V konkretnem hotelu (El Mouradi Selima) nisem bila, a se tudi v 3 zvezdicah v Tuniziji da čisto dobro preživeti. So pa razlike v ceni med 3 in 4* majhne, pa se zato mogoče bolj splača vzeti 4*. Voda iz vodovoda načeloma ni pitna, a mi smo jo občasno tudi pili, pa ni bilo nič narobe.Do zdravstvenih težav pa velikokrat pride predvsem zaradi pretirane “preventive” pred njimi, ki se začne že na Brniku :).
Pozdravljeni.
Odločam se za letovanje v tem hotelu… Pa me zanima par stvari, ki jih tukaj lahko izvem iz prve roke, zato bom zelo vesela vaše pomoči.
Zanima me… Kako je s plažo? Je peščena? V morju po tleh je trava ali mivka? Pa… Potem me še zanima… Kako je kaj z animacijo? A se da kam it plesat oziroma… Ma, malo sem skeptična no… Zanima me… Če je lepo? Okay, če je čistoča bolj tako… na netu sem namreč našla slike, ki niso najlepše iz tega hotela, pa bi samo rada ovrgla ta grdi sum 🙂
Zelo bom vesela vaših mnenj.
Pozdravček =)
Slike lahko tudi lazejo.
Marsikaj se da slikati tako, da izgleda lepse (ali vecje) kot v resnici. Klasicen primer so slike bazenov. Ce slikas 10 metrski bazen pod primernim kotom in ce na sliki ni nobenega objekta ali cloveka, da bi lahko primerjal velikost, lahko tak mali bazen na sliki izpade kot olimpijski…
Ne nekaj na pamet govorit. Malo niže je tema, kjer s(m)o se na dolgo in široko razpisali o tem hotelu. Bili letos v začetku sezone in bili prijetno presenečeni, seveda nismo pričakovali ohinsploh luksuza, ampak za 3* je res zelo v redu.Če se najdejo pomanjkljivosti,se z lepo besedo brez problema rešijo. Kar se slik na netu tiče, so realne, tiste z umazanijo ne vem, ker sami tega nismo videli. Plaža je peščena, tudi v morju je mivka, je tik ob hotelu, bazena sta velika dva in en manjši otroški.
Animacije so v redu, čez dan in zvečer.
Mi smo se imeli res zelo lepo:))
Forum je zaprt za komentiranje.