Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TUNIZIJA – HAMAMET

TUNIZIJA – HAMAMET

Hoj vsem!

A mi lahko kdo pove kje najdem karkoli v zvezi s Tunizijo. Se 27.12.2003 odpravljam tja na dopust pa ni znano niti koliko je vreden njihov dinar, niti…. Skratka če ima kdo podatke bi vas lepo prosila za informacije.

lp

Zdravo,
jest ti kr svetujem da si nabaveš Lonely planet za Tunizijo, tam vse najdeš.Kolko je pa dinar vreden se pa ne spomnim več točno!
Lp,
Tina

Tole je ena uporabna stran za vse “eksotične” valute:

Vaš link

Jaz sem bila lani tam – potovala sem po skoraj celi Tuniziji. Bolj kot gres na jug bolj revno je, so pa ljudje bolj prijazni. V Hammametu znajo biti prav tecni – spoh na trznici, medtem ko v Tunisu tega ni bilo obcutit. Prav tako so t.i. trgovci nesramni v El Jemu – kar oblegajo te in ti ne daju miru, medtem ko si ti ogledujes njihove znamenitisti. No, take so moje izkusnje.
So me pa presenetili – veliko jih je vedelo kje je Slovenija, celo pozdravit znajo – vse za dober biznis. V eni od gorskih oaz je stojnica z metinim cajem, na kateri pise: “Slovenija, metin caj je zelo dober”. In Slovenke smo pile caj zastonj. Skoraj ne mores verjeti, da si v Tuniziji.
Drugac pa mi je bilo res fajn – se bom sla, ko bom imela cas in denar, in to naravnost proti Sahari.

ana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close