Tunizija, Djerba
Lep pozdrav!
Nič strahu pred hoteli odvisno je sicer katero kategorijo boš izbrala toda že s 3 zvezdicami so vredu. Hrano lahko izbiraš med evropsko ali pa tudi nekaj njihove kar se tudi spalča probati.Pazite se samo vode iz pipe, obvezno kupite vstekleničeno.Temperature so pa take kot ob jadranu ob tem letnem času sploh ni prevroče.
Pa prijetne počitnice.
V zasebni režiji sem bila pred leti v Tunisu in Nabulu, v redu je če znaš vsaj malo francosko, hrana zna biti preveč spici pa še slaba izkušnja z ustekleničeno vodo; malo smo se zastrupili ker je bila dejansko to voda iz pipe in so jo prodajali v steklenicah zato preveri če je originalno zaprt zamašek.
Do Djerbe mi ni uspelo priti ker me je vročina popolnoma uničila…mogoče kdaj drugič.
Lepe počitnice!
Odhajamo 22.7., pa vidva? Res se veselimo, da bomo po vseh letih Hrvaške spremenili lokacijo počitnic. Sicer se vsepovsod najdejo lepi kotički, ampak spremeba tudi dobro dene!
Se pravi, hrana OK, vodo bomo pa kupovali!
Kaj pa izleti, ki jih organizirajo agencije? Ima kdo kakšno izkušnjo? Baje se najbolj prodaja jahanje kamel. Tudi najina otroka komaj čakata na to doživetje…
En lep sončen dan vsem!
Sara
hay….
Sara….nekaj mi ni jasno….praviš, da odhajate 22.07.04 na Djerbo, preko Intelekte….pa si sigurna, da greste takrat, kajti kolikor je meni poznano Intelekta tega datuma za odhode in konec koncev tudi prihode nima…….kvečjemu če greste 24.07.04….to bi bilo bolj točno.
Če se motim se ti opravičujem…( nevem zakaj mi je tvoj datum v glavo padel, mogoče zato, ker se pa mi 24.07.04 vračamo nazaj v Slovenijo ali bolje rečeno v kruto realnost)
Lep pozdrav!!
Haj, Sara.
šele sedaj sem dobro pogledal….pa mi ja potujemo 10.06.04…..vau……zamisli si, da bi šel na letališče en mesec kasneje….verjetno bi me kap zadela ( no saj to se sploh nebi moglo zgodit, bo že agencija poskrbela za pravočasno obveščanje)
Oprosti, če sem te vznemirjal nisem hotel, je bila pač moja raztrešenost zadnjih dni na delu…..
Kakorkoli že, želim ti ( vama, vam) lep dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.