Tunizija (Djerba) – za prijetno sopotnico skoraj zastonj
ma kaj si s tem mislil, s taksnimi kot sem jaz???????
Preber si se enkrat kaj si napisal – mislim svoj oglas in povej cist posten katera bi to resno vzela? za 10K valjda da bi sel vsak v Tunizijo, samo men vse skupi neki smrdi pri tej zadevi, ja? dej karte na mizo (ja, ja nekdo je odpovedal) in povej za kaj gre!
Jaz garantiram da ni nič narobe. Ga poznam in vem razlog, ki pa ga naj sam pove. Samo v razmišljanje. Vzel je aranžma za dve osebi že marca letos in med tem časom se je pač zgodilo da ta oseba ne bo šla z njim. Kapiš. Ponavadi se to lahko zgodi tudi če rezerviraš 1 mesec prej kaj šele 6 mesecev prej. Sam grem tudi tja en teden kasneje in upam samo da se meni to ne zgodi. Sicer pa ima mail in ga lahko sama vprašaš ni pa nujno da vsem razlaga svojo zgodbo kajne.
Pa še nekaj ni kak psiho ali nekdo ki išče naivne deklice…pač samo rad bi šel na počitnice in če greš sam je lahko prav bedno. OK naprej naj sam pove.
Dajte že zaključit zgodbo… ne vem zakaj ste potem tukaj gor… nekaj iščete in ko se kaj najde pišete ene bedaste komentarje… kako je to vse čudno itd itd… Nekateri uživate v pošiljanju lažnih slik, drugi pišete bedarije…
Nihče vas ni prosil da podajate svoja mnenja… Problem je, da se zaradi takih, še mi ostali, ki mislimo resno ne moremo nič zmenit… in je tak forum nič drugega kot neko otroško podajanje mnenj… ter zabijanje prostega časa…
ps: Mitja hvala za tvoje dodatke… ampak kot si napisal, bodo nekateri moral še mal pri sebi razmislit zakaj so tu gor…
Uzivajte CAUCAU
Sebastjan ti tud mal pametujes, ne?? sej ce se z Mitjo poznata potem se lahko tud med sabo zmenta ne da si po forumu komplimente talata kolk je kdo fajn in kolk se razumeta!
Morda zaradi taksnih komentarjev kot jih imas (tudi) ti nekateri ne le zgubimo voljo po pisanju v forumih ampak tud dodobra premislimo s kom bi kam sli!
Upam da bos nasel eno izredno prijazno bejbo, ki bo pripravljena s teboj preziveti nore dneve v Tuniziji in ki ji bos lahko sikal, da je pac za mal denarja mal muzike.
Bedasti komentarji? laznive slike? men je zelo zal, da si mel take izkusnje, glede kaksnih verodostojnih informacij se pa tud najprej sam vprasaj zakaj niti tok odkrit nisi da bi kaksno informacijo o seb v svoj profil napisal, ne????
Tvoj nasvet si pa tud sam dobro oglej in ce premores mal mozganov in samokritike se mal zamisl sam, zakaj si na tem forumu in zakaj napises tak oglas!
Ampak se enkrat, lepe pocitnice v Tuniziji – mal samotarstva in casa za razmislek si pa le vzemi!
Ej matt, v bistvu sem v Tuniziji ze bla, ampak morda bi sla se enkrat ker mi je blo zelo vsec. Poleg tega je zdaj minil ze deset let odkar sem bla tam in bi rada vidla spremembe. Ampak vsak si sm zbere druzbo, ne?
Od kje sem se vzela? A ni forum odprte narave? Drugac si pa poglej moj profil pa bos videl!
Profili drugih ljudi.s katerimi se morda zmenis za potovanja, me pa zanimajo zaradi tega, da dobis eno sliko o tem kolk je ta oseba ze potovala in kam, kolk izkusenj ima s temi stvarmi ipd. ne vem, men se to zdi pac pomembno.
Matt zdej bodo rekli, da smo že trije ena oseba… :)) Ne vem kako nekateri ne razumejo da jih nihče ne prosi za komentarje!!!??? Barbk s tem svojim početjem škoduješ samo sama sebi ko se sekiraš in si spletaš neke zgodbice… Če misliš, da bi šel jaz s tabo na potovanje po tistem kar piše v tvojem profilu… pol boš res mogla mal razmislit… pri meni namreč nič ne piše pa si se vseeno oglasila 🙂 ! Kaj je bil razlog denar? :)) Jaz upam, da se bo našel nekdo ki te bo za malo denarja vzel sabo (ko si napisala ja valda bi za 10.000 takoj šla)…
Tiste prave so vedele, da morajo pisat na mail, ne pa da se izpostavljajo na tem forumu!
No zdaj pa res, lepo se imejte in uživajte, če pa boste kam potovali pa SREČNO!
Cau
ps: Barbk prizanesi nam in ostalim z komentarji prosim, da bodo lahko prišle bolj pomembne teme na vrh foruma… ta je namreč dosegla namen in je zaključena!!
Forum je zaprt za komentiranje.