Najdi forum

Tunisair

Zanima me, če je že kdo letel s tunisairom in kakšna so njihova letala.

Lep pozdrav
Urban

Pravkar smo se vrnili z nepozabnega dopusta. Leteli smo s tunisairom na otok Djerba.Letala so lepa,njihov let udoben,stevardi in stevardese izredno prijazne,ustrežljive..Njihovi piloti so izredno sposobni in njihovi leti vedno lepi…to nam je zagotovila tudi nasa vodička…Mi smo bili zadovoljni…
Lep ugoden let želim…

Urban,

se pridružujem Mileninem mnenju. Tunisair-u same pohvale!

Lp

kašne barve sedeži pa so v njihoven letalu? a je bolši razgled na levo al na desni strani? kako so urejeni wc-ji? a pilot po arapsko govori? kašne so pa stevardese za pogledat?

No ja, prpeljejo te do tja kamor letiš, glede na to, da nimajo dolgih prog niti niso tolk slabi – vendar še zmeraj slabši od velkih družb v poslu. Če meriš kvaliteto skozi ceno, ki jo boš plačal so ok – dosti cenejši od konkurence. Drugač pa. še najboljši del leta je kuskus pa datlji. V celoti te pa navdušli ne bodo ravno.

LP

Tunisair je noro dober…!!!!!!!!

Mislim eno so pa za hece…in če se nardim neumno..hehe sedeži lepi,notrajnost letala urejena,barva modra…stevardese so dokaj lepe ženske.Tudi kak stevard se najde..hehehe fejst dec.
Ti pilota nismo videli,sam slišali smo ga….Glede tega kam in kje se bolj vidi je pa takole..Ko se enkrat nagneš na eno stran,se odlično vidi na drugo.hihih in obratno…..tko da obvezno kontra se usest—)))))))))
Na wc mi ni bilo treba,tko da nevem….
Na letalu,pa dobiš toplo jed ( riz z mesom in zelenjavo ali pa testenine…) solata zraven razni prelivi…,dve bombetki,maslo..potem dobiš po želji čaj ali kavo..in seveda pijačo.Z mehurčki,brez ali pa samo vodo.Za posladec sladica….hmm sem še kaj pozabila?
Aja..zanimivo,ko začnemo let,se spustijo nad našimi glavami majhni monitorčki,kjer spremljamo celoten let,na karti.S kakšno hitrostjo letimo,na kakšni nadmorski višini,kolika je temperatura zunaj itd…skratka zanimivo….
še kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close