Najdi forum

Pozdravljeni!

V letošnjem letu načrtujem potovanje v Tunis, pa me zanima kakšne izkušnje imate tisti, ki ste tam že bili. Predvsem me zanima s katero turistično agencijo ste potovali in v katerem letnem času. Jaz bi šla rada v času prvomajskih praznikov.

Hvala za odgovore in lep dan!

Lenka

sam se potoval z agencijo atlas in sicer v hamamet. hotel je bil omar khayam 3*. potoval sem pa v začetku septembra. vreme je bilo super.

Pozdravljena!

Jaz sem bila v Tuniziji lansko leto junija.Bilo je super.Priporocam ti kombinacijo s safarijem.Prislo me je priblizno 120 tisoc.

Tudi jaz sem bila tam v začetku septembra in nam je bilo vreme kar naklonjeno. Bivali smo pa v hotelu 4* šla pa sm z agencijo Kompas.Bila sem zelo zadovoljna.

kaj ti sprašuješ za potovanje v Tunizijo, ali obisk mesta Tunis?

LP

Živ,

Tudi mi smo bili v Tuniziji in sicer bili smo v drugi polovici julija (14 dni) vroče. Ja … 1 teden smo bili na safariju, če se dobro spomnim… mislim, da je bilo 4 dni ali pa 3 ne vem (pozabila) Skratka to predlagam ker je res SUPER, z doplčili jahanje kamel, safarij … vglavne to je super in ogromno vidiš. Potem pa smo se 1 teden izležavali v Hamamedu. No ja seveda TUNIS smo si šli tudi ogledati (1 dan) to pač moraš it, če si tam … Po pravici morje ni kaj prida imajo pa vsi hoteli svoje bazene.. Če greš na MORJE ti predlagam raje Grčijo KRF je odličen! Ravno prav za 10 dni tudi 14 ni preveč … najameš si motorček in vsak dan obiskuješ kakšno plažo. Odlično!!

V Tunizijo smo odpotovali z agencijo Kažipot – (Atlas) plačilo je bilo možno na obroke!

UŽIVAJ!!

Maša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close