Najdi forum

Hojla kako ste bili zadovoljni s hoteli v Tunisu? Je cisto in hrana na izbiro vedno tudi evropska?
Hvala za pomoc.

Bil sem večkrat v Tuniziji, vendar le v drugih obmorskih hotelih. Hrene je bilo malo morje, veliko jo je bilo evropske, ker so se prolagodili gostom in seveda nekaj tradicionalne, tako da je bilo res odlično.
Tudi težav z želodcem ni imel nihče, za razliko od Egipta, kjer je potrebno že kar paziti, kaj piješ.

Tunis je glavno mesto in mi smo bili tam le na obisku, za hotele, ki so tam ne bi vedel, bi pa priporočil, če se nastanite kam drugam, ker je v Tunisu prevelika gužva za moj okus.

V Tuniziji sem bila zelo zadovoljna, bila pa sem v letovišču Yasmine Hammamet, hrana zelo raznovrstna, tudi evropska, čistoča ok.

Meni so pa najbolj zanimivi turisti, ki potujejo v eksotične dežele, potem pa hočejo vse enako, kot je doma 🙂

Se strinjam. Sediš pri večerji, zraven tebe si pa k mizi nosijo čevapčiče in pečene perutničke. Pa ja nisi za to šel preko Mediterana. Vsaj brik in kuskus ter bouzo in makroudh si vzami.

Hvala popotnik. Tudi jaz sem imela v mislih morski del Tunisa, Tunizije.
No hvala tudi vama ki sta tako avsasto pristavili piskrcek…trije otroci bodo zraven, kuskusa ze v slo ne maramo. Saj probavam punce, cevapcice imam zelo rada, tudi kamelje. Me pa motijo te cudne indijske zacimbe, cudnih barv. Jaz probavam, otroci bi pa najrajsi vedno in povsod fish&chips.
Lahko se kaksno splosno mnenje ali izkusnjo o morskem Tunisu? Hvala

Bila večkrat v Port el kantaui vedno v hotelu 5* in vedno navdušena,pa sem zelo izbirčna,nikoli nič narobe s prebavo. Imajo pa v teh hotelih zelo pestro izbiro hrane,tudi poseben kotiček s tradicionalno hrano,seveda je vse samopostrežno in ni,da ni,celo svinjina je bila včasih na izbiro.Hrana prilagojena našim evropskim okusom.Tudi letos razmišljam o septemberskem skoku v Port el K.

So ti že napisali, pa zgleda nisi zastopila: Tunis je glavno mesto Tunizije. In tebe najbrž zanima obmorski del Tunizije.
In ja, zame je tudi smisel potovanj (med drugim) tudi pokušanje lokalne hrane. Tudi za otroke, da tudi preko hrane spoznavajo svet in da ne bodo celo življenje jedli fish’n’chips pa dunajce.

Ko boste ležali na plaži, priporočam, da eden od vas vedno straži, da jo boste lahko pravočasno popihali, ko se bo spet utrgalo kakšnemu džihadistu, ki bo po plaži, polni turistov, kosil z brzostrelko in se drl, kako velik je Allah.

Ti pa se konstantno umivaj in redno brij, da te ne bo kdo zamenjal za muslimana in te po krivem obsodil ali ti celo sodil s srelnim orožjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close