Najdi forum

TUNIS AIR

Zanima me, kakšna letalska družba je to i kako je potovati z njimi? Do sedaj smo zmeraj leteli z Austrian air, kjer je blo vse tak na nivoju, da joj! Kako imajo poskrbljeno za otroke, ali tudi dobijo kakšne igračke, da jim pot hitreje mine, kakšna pa je hrana?
Hvala za informacije!
rega

Sem slišala od prijateljice, ki je z njimi letela v Tunizijo, da so zelo dobri, baje boljši od Adrije,ki pa tako ali tako ni slaba.

Petja…hvala.
Rega

Živjo!
Mi smo letos leteli na Djerbo in smo bili zelo zadovoljni! TUNISAIR nikoli ne zamuja in vzletijo še prej kot bi morali ,so zelo prijazni ,letala čista in urejena,hrana dobra za otroke pa nimajo igrač! SREČNO!!!!!!

Notranjc…hvala.
Rega

Pa dajte no vsi Tunizijci in z tisti, ki ste leteli na Djerbo, saj ste menda iz Ljubljane leteli z tunis air. Povejte svoje izkušnje še o tem!

Bilo je res prima. Prijazno osebje, točnost, čista letala, dobra hrana. Za otroke posebej res ni poskrbljeno (igrače…), ampak saj tisti slabi 2 urici tudi hitro mineta… Mogoče samo predlog: kakšna igračka, knjiga, barvice in papir tudi niso odveč…

No prav luksuz avion ni, a se da preživeti.Adria je veliko bolj “komot”. Ampak saj ne gremo na dopust zato, da bomo gledali s kakšnim avionom se peljemo. Jaz sem bila prvič v Tuniziji in bi se tja peljala tudi z vojaškim, pa še stala bi v njem, tako mi je bilo všeč.
Uživajte vsi, ki ste se odločili za Tuinizijo.
LP

Malo bolj na tesenm smo sedeli, hrana je bila zelo v redu, pijača tudi, prijaznost osebja tudi.
Otroci niso dobili igračke, sicer pa polet traja samo dve urici in to se da uspešno premostit, če sam vzameš kakšno motivacijsko gradivo s seboj.
Všeč pa mi je bilo, da smo odleteli takoj ko je bilo letalo polno (in seveda zdrak čist) in niso čakali na vozni red. Pilotirali pa so tudi zelo v redu.

So kar v redu… moj otrok je sedel lepo pri oknu, kot si je želel in je bil čisto zadovoljen… hrana mu pa ni bila preveč všeč – ampak otroci so pač takšni, nimaš kaj… polet je bil lep, brez večjih pretresov… tako da se ni za bat!

a ste sli na Djerbo? Kater hotel?

Ne, v Hammamet… hotel Nozha Beach… Moj otrok je bil zelooo zadovoljen – pa saj ni bilo ničesar zaradi česar ne bi bil… plaža čisto blizu, lepa in peščena – raj za otroke!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close