Tune in kvaliteta
Zadnjič smo imeli tukaj debato o tunah – se spomnite? Razočaranje pri tuni Calvo? No, v zadnji številki revije VIP je objavljen test tuninih konzerv. Namig: Calvo je dobil najslabšo oceno, tudi Rio mare ni ravno super ocenjen. Za razliko od Delmarisove tune. In še ene druge, katere imena se ne spomnim zdajle.
Moj zaključek je bil: bolj kot je tuna reklamirana slabša je ;-).
Meni je pa Eva všeč. Se kr spomnim onih risanih reklam izpred dvajsetih let 🙂
Všeč mi je pa predvsem zato, ker so bolj celi fileti in ne zmleti, kot skoraj pri vseh ostalih, ko imaš občutek, da si žaganje stresel iz konzerve. To mi celo pretehta občutek, da pa je tuna sama mogoče malo slabše kvalitete.
Včeraj sem pozabila dodati še to, da je enako dobro oceno (torej boljšo celo kot Rio Mare) dobila tuna Spar. Torej tudi vse kar prodajajo pod trgovinsko blagovno znamko ni vedno “zanič”.
Moram ob priliki probati Delamarisovo, mene je tudi Rio Mare že razočaral. V konzervi je bilo več zelo svetlega mesa, ki ni bilo že na pogled preveč všečno, da o okusu ne govorimo.
Se ne strinjam! Calvo je najboljša tuna v Španiji, Rio mare pa v Italiji, vsaka debata je odvečna.
En se je pritožu 2 mesca nazaj, da se je zastrupu s Calvo-tom, ki ga je kupil v Leclercu, nakar so ugotovili, da v Leclercu sploh nimajo Calvo-ta. No zdaj ga majo, ker so ga teden nazaj začeli prodajati, takrat pa ni bilo.
Calvo je najboljši!!
Forum je zaprt za komentiranje.