tumor na možganih 4 meseca po cepljenju pri sestrični :((
v brezupu sem, 07.09.2021 ob 13:41
pri sestrični so 4 mesece po cepljenju včeraj odkrili tumor na možganih, zaradi bolečin, ki jih je imela. Tumor je šele v začetni fazi. Naj še poudarim, da noben od njenih prednikov ni imel raka!!!
Jaz se se enkrat cepila. Večkrat se ne grem ni šans
Tole ni možno da je od cepljenja. Sama si je kriva z slabim življenjskim slogom. Jaz se po poživilnem tretjem odmerku počutim fantastično.
Zakaj pa ne bi bilo zdaj vse zaradi cepljenja? Lani so bile tudi vse smrti zaradi corone. Nobenih pridruženih bolezni se ni priznavalo. Zdaj bi po neraziskanih cepivih kar naenkrat vse drugo priznavali, samo škodljivosti farmacevtskih zvarkov ne? Ne ne, bo treba kar uravnotežit situacijo: če je bilo lani vse mrtvo zaradi virusa, bo letos za vse krivo cepivo. Naj delajo detajlne obdukcije in dokažejo, da ni cepivo.
Pfajser, 07.09.2021 ob 13:47
Tole ni možno da je od cepljenja. Sama si je kriva z slabim življenjskim slogom. Jaz se po poživilnem tretjem odmerku počutim fantastično.
Da te ni sram. Sama kriva s svojim življenjskim slogom. Pol leta nazaj je v naši ulici preminil otrok zaradi tumorja v glavi. Sam si je kriv? Starši so krivi? Koza grda. Zelo zelo si nesramna. Vsako bolezen bi tako po preprogobpospravika in ne misli, da si sama nedotakljiva. Od mame sestra je umrla za pljučnim rakom pa ni nikoli kadila. Jaz sem imela raka dojk preden sem seksala. V mladosti sem trenirala plezanje in trdem delu je bila prehrana temu ustrezna. Nikoli nisem pijančevala, nikoli kadila in sem pokvarjena roba. Res si grda duša.
Tisti, ki vpijete na avtorico teme: ali lahko utemeljite, ampak zares utemeljite, zakaj ni mogoče, da bi cepivo, ki pošilja v vse celice telesa navodila za imunski odziv, sprožilo avtoimunski odziv telesa in s tem določene procese, ki so bili do sedaj speči? Kaj pa je drugega vročina, mrzlica, rdeči fleki, povečane bezgavke, driska in podobno, če ne imunski odziv telesa? S to razliko, da pri tradicionalnih cepivih pošlje protitelesca na mesto cepljenja, mrna cepivo pa pošlje informacije v celo telo. Znanstvene raziskave so potrdile koncentracije spike proteina v vseh organih, zlasti pa v jetrih in rodnih organih.
Lepo prosim torej za utemeljeno razlago, zakaj je po vašem cepivo popolnoma varno in neškodljivo.
Anonimno 9887, 07.09.2021 ob 14:07
Veliko ljudi je dobilo tumor pred ero covida, med covidom in tudi po eri covida ga bo. Tako da je za vsako stvar cepivo krivo žal ne bo držalo.
Lahko je, lahko ni. Dejstvo je, da sam Pfizer v pogodbi navaja, da je kupec (v našem primeru Slovenija) seznanjen, da niso znani kratkoročni učinki, še manj učinki na dolgi rok. Po domače, cepljeni dobijo mačka v žaklju.
Desperadodajka, 07.09.2021 ob 13:55
Zakaj pa ne bi bilo zdaj vse zaradi cepljenja? Lani so bile tudi vse smrti zaradi corone. Nobenih pridruženih bolezni se ni priznavalo. Zdaj bi po neraziskanih cepivih kar naenkrat vse drugo priznavali, samo škodljivosti farmacevtskih zvarkov ne? Ne ne, bo treba kar uravnotežit situacijo: če je bilo lani vse mrtvo zaradi virusa, bo letos za vse krivo cepivo. Naj delajo detajlne obdukcije in dokažejo, da ni cepivo.
A zakaj ne bi bilo? Ker natolcuješ – lani niso bile vse smrti pripisane koroni ampak samo tiste, kjer je bil virus potrjen. To so bile smrti, ki so presegle povprečje smrtnosti, razen če si tako zabito, da misliš, da je na dan umrlo za avtobus ljudi samo zato, ker so bili pač stari in so imeli “le” sladkorno ali “le” preveliko težo.
spet nakladaš, 07.09.2021 ob 14:29
A zakaj ne bi bilo? Ker natolcuješ – lani niso bile vse smrti pripisane koroni ampak samo tiste, kjer je bil virus potrjen. To so bile smrti, ki so presegle povprečje smrtnosti, razen če si tako zabito, da misliš, da je na dan umrlo za avtobus ljudi samo zato, ker so bili pač stari in so imeli “le” sladkorno ali “le” preveliko težo.
Od česa pa misliš, da ponavadi umirajo? Sicer je bil in je še vedno virus potrjen tudi pri desetih, dvajsetih in več avtobusih dnevno takih, ki ne umrejo, še zbolijo ne.
In kaj pa, če se ne bi cepili? Bi verjetno glavobole, slabost bruhanje pač pripisala kakšno navadni virozao. Ponavadi za vsak glavobol ne hodiš k dohtarju in če je izrazitejši, ponavadi sledi kakšen analgetik, pol greš pa k dohtaju, če ne počenjajo dolgotrajnejši glavoboli. In tud ne jamraš vsakemu, da imaš glavobole. Simptomi možganskega tumorja trajajo različno dolgo. Ne moreš zdej kar vse pripisovati cepljenju. Zakaj potem cepijo bolnike z rakavimi obolenji – da bi jim pospešili bolezen al kako?
Mene je leta nazaj, covid sploh še ni obstajal, bolela glava non stop, poslana sem bila na CT in MR. Oboje b.p. In je bilo potrebno vzroke iskati drugje.
mijav mijav, 07.09.2021 ob 13:45
a ste mislili, da bodo druge bolezni sedaj izginile in noben več ne bo za ničemer zbolel?
Seveda, saj se obnašajo tudi tako, kot da drugih bolezni ni. Saj pri dnevniku ne naštevajo koliko novi odkritih rakov in drugih bolezni je vsak dan. Koliko mrtvih po kemoterapijah, obsevanjih in podobno ter še in še. Skoraj nič
Le covid pracica
žal tako, 07.09.2021 ob 14:01
Tisti, ki vpijete na avtorico teme: ali lahko utemeljite, ampak zares utemeljite, zakaj ni mogoče, da bi cepivo, ki pošilja v vse celice telesa navodila za imunski odziv, sprožilo avtoimunski odziv telesa in s tem določene procese, ki so bili do sedaj speči? Kaj pa je drugega vročina, mrzlica, rdeči fleki, povečane bezgavke, driska in podobno, če ne imunski odziv telesa? S to razliko, da pri tradicionalnih cepivih pošlje protitelesca na mesto cepljenja, mrna cepivo pa pošlje informacije v celo telo. Znanstvene raziskave so potrdile koncentracije spike proteina v vseh organih, zlasti pa v jetrih in rodnih organih.
Lepo prosim torej za utemeljeno razlago, zakaj je po vašem cepivo popolnoma varno in neškodljivo.
Tudi če zboliš za kovidom, imaš iste informacije v telesu, torej tudi kovid povzroča vse te bolezni, ki naj bi ga cepljenje. S tem da kovid pride s celotno gensko formacijo virusa, s cepivom pa dobiš samo del tega, na katero telo odreagira s protitelesi. Torej tisti, ki na cepljenje odreagira burno, z boleznimi, raki, avtoimunskimi… bi ob okužbi s kovidom reagiral še bolj burno. Ali pa imaš idejo, da se nikoli ne boš nalezla? No, good luck, kot bi rekla, da ne boš nikoli prehlajena. Tudi jaz do zdaj nisem dobila kovida, kar pa ne pomeni, da ga niti v naslednjih letih ne bom. 34 letni sosed je v bolnici, ravno včeraj je soseda povedala, da razmišljajo zdravniki o intubaciji, če ne bo boljše. In ne, do kovida zdrav ko riba.
Darwin477, 07.09.2021 ob 14:57
Seveda, saj se obnašajo tudi tako, kot da drugih bolezni ni. Saj pri dnevniku ne naštevajo koliko novi odkritih rakov in drugih bolezni je vsak dan. Koliko mrtvih po kemoterapijah, obsevanjih in podobno ter še in še. Skoraj nič
Le covid pracica
-
Zato, ker se bojimo vnovičnega zaprtja in se sledi, koliko ljudi je v bolnicah in kaj narediti, da ne bi spet zapirali. Rakavih bolnikov ni toliko, da bi zaradi tega morali državo zapirati, zato o tem ne poročajo. A vam je treba razlagat kot v vrtcu?
Na čem so delana cepiva, na kakšen način delujejo BUTALCI?
Torej je vsekakor možno, da se raka dobi posledično od cepiv.
Če se manipulira z geni in se gre za gensko manipulacijo pomeni, da lahko nekatere celice v telesu mutirajo. Rakave celice so mutirane celice (mutanti). To so celice, ki ne štejejo več za zdrave in so spremenile “lastnosti”.
Torej vsekakor možno in ne da ni možno.
Forum je zaprt za komentiranje.