Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”
Jaz pa mislim, da nismo vsi čisto enaki. 🙂
Ljudje smo pač različni kaj ne?
Ene imajo “resno zvezo” z vibratorjem, drugi v “resni zvezi z gumjasto ančko”, tretji so ljubice ali ljubimci (ali pa so wanabe), četrte razočarane gospodinje, ene par je zakompleksiranih božanstev, dost je takšnih ki se sprašuje “Pa kje sem kozu(a) slep(a) dobil(a) tega kretena?”, ene par pa jih zgleda čist OK. Ampak vse to je čist normalno no, saj nismo naštancani v fabriki na tekočem traku. Je vsaj zanimivo.
Živi svoj lajf in pusti drugim živeti! Danes je mogoče slab dan… jutri bo bolje!
Ene imajo “resno zvezo” z vibratorjem, drugi v “resni zvezi z gumjasto ančko”, tretji so ljubice ali ljubimci (ali pa so wanabe), četrte razočarane gospodinje, ene par je zakompleksiranih božanstev, dost je takšnih ki se sprašuje “Pa kje sem kozu(a) slep(a) dobil(a) tega kretena?”, ene par pa jih zgleda čist OK. Ampak vse to je čist normalno no, saj nismo naštancani v fabriki na tekočem traku. Je vsaj zanimivo.
Živi svoj lajf in pusti drugim živeti! Danes je mogoče slab dan… jutri bo bolje!
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg%5B/quote%5D
Ti si men všeč.
Ni posploševanja, ni obupa, ni breizhodnosti in klišejev.
Vsi mi imamo upanje (pa če hočemo ali ne 🙂
Ne velja to za vsakega. Zakaj pa nekomu obiskovanje foruma ne more biti v zabavo? Kaj, a če se človek zabava, ni zadovoljen s svojim lajfom? To pa prvič slišim. Včasih je bilo obratno.
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg%5B/quote%5D
se pridružujem tvojemu mnenju
Tisti, ki pravijo, da so zadovoljni s svojim lajfom, jim ne bi bilo potrebno tega skos poudarjat. Tu se ponavadi gre za ljudi, ki so obstali na isti točki, počnejo skos iste stvari, se dolgočasijo in hkrati tolažijo kako jim nič ne manjka. Večkrat poudarijo svojo skromnost, ker so že v osnovi neambiciozne lenobe, ki se bojijo naredit kakšno korenito spremembo v lajfu, it iz comfort zone in se sprobat še v čim boljšem, npr bolj razburljivem, zanimivem environmentu. Od tu pa tudi nevoščljivost in preziranje tistih, ki delajo več na sebi, kot oni sami in jih potem oklicujejo za samovšečne in se spet tolažijo kako takih itak nobena ne šmirgla, sami pa svojo spoznali na zmenkarskem portalu.
Ne velja to za vsakega. Zakaj pa nekomu obiskovanje foruma ne more biti v zabavo? Kaj, a če se človek zabava, ni zadovoljen s svojim lajfom? To pa prvič slišim. Včasih je bilo obratno.[/quote]
Premlevanje enih in istih tem z neznanci je zabavno? Res produktivno. To seveda ne leti na občasne pisce, leti na nas stalne goste tu gor.
Po tvojih kriterijih, bi moral bit resen moški, hkrati tudi skromen, pust, zdolgočasen in se pravilno slovnično izražat (brez kletvic!). Če valda beseda teče tebi podobnim…
Kaj da ti rečem Robi, več bo treba začet hodit med ljudi. Untill then pa si domišljaj kako si vse resne, zrele ženske izberejo family guya, ustvarijo družino z njim, v prostem času pa hodita na kulturne prireditve in bereta knjige o medsebojnih odnosih. Ne dopuščaš pa možnosti, da bi si lahko zrela ženska, ženska tvojih let, izbrala tudi kakšnega pijanca, nezvestega jebivetra in imela 10 let spolne odnose z njim. Ti živiš v kameni dobi, misliš, da če boš pokleknil pred ženo in ji obljubil večno zvestobo, bo zdaj pa večno tvoja. Yeah right. Odjebala te bo že naslednji dan, ko boš ostal brez šihta.
Vsake tok ti bo kak WD odprl oči, kakšne so v resnici starejše, izkušene ženske in boš valda prej njemu verjel, kot meni, samo zato, ker jih on šteje nekaj čez 50, jaz pa pol manj.
Forum je zaprt za komentiranje.