Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tujec na obisku

Tujec na obisku

Možev bratranec je prišel na obisk. Kam ga lahko peljeva na oglede kakih znamenitosti, pa da ni drago? Želela sva v Postojnsko jamo, pa je karta 3.490 SIT na osebo. Tudi če bi šli sami trije, si takega stroška ne morem privoščiti (10.470 SIT, ne da bi šli vsaj na kavico ali kaj podobnega). Morda se sliši skopuško, a žal ni denarja. Tu bo en teden. Obiskali bomo Primorje, Bled. Kaj še? Kake ideje?

Pliz?

Daj pejt v kak turistično informacijski center. Tam lahko dobiš razno razne brošure. Men so všeč tiste, Jantarjeva pot, Sončeva pot,…. Ful idej dobiš za znamenitosti in kako dobro papico.

Pojdite malo po lLjubljani, pa na kakšen grad, Škofja Loka je tudi full lepa.

Ja, ogled Ljubljane zvečer z grajskega stolpa, mora biti res lepo.

Ah zdej ko je ta predbožični čas je še men Ljubljana lepa 🙂 Sej ni treba, da greste na nevem kakšne oglede, greste mal po Ljubljani zvečer, na kakšno kavico…kak dan se mal odpeljete na obalo (če je sonce, brez burje) pa greste v Piran al pa na Gorenjsko v Kranjsko Goro (Planica, Tamar sta čudovita če je lepo vreme)…u bistvu ni nujno, da znamenitosti gledate na drag način (muzeji, jame in razne vstopnina-stvari), ampak je že to velik da greste po deželici in si sem pa tja kej pogledate, kej dobrega pojeste…

Saj to sem mislila. Kako razkazati Slovenijo malo ceneje? Ne ravno vse tiste komercialne varinate. Ampak na žalost samo le-te poznam. In me je postalo groza in hkrati malček sram – a res poznam samo te klasik variante ogledovanja Slovenije a la Postojnska jama…

Sprehodi se na stran in si oglej, kam vse še lahko greš.

Presenečena boš, ko boš videla, kaj vse imamo … in mene je kar malo sram, česa vse še ne poznam in kje vse še nisem bila :((

pa še aktiven link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close