Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi teorija zarote o obveznem cepljenju se bo uresničila

Tudi teorija zarote o obveznem cepljenju se bo uresničila

Pisem za čas je že bil.

Majstr poglej, meni je vseeno a si se ti cepil al se nisi. Tebi pa ni vseeno da se drugi niso.

Zakaj vsiljuješ voljo fašizma v letu 2021, se pravi na silo hočeš polovit necepljene in jih cepit. Kaj pa ce bodo necepljeni odigrali vlogo Odpisanih. Ves kaj se je zgodilo? Me prav zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 31.08.2021 ob 21:20

Preprosto jih ustavimo tako, da se tega ne gremo.

Ustavimo jih tako, da nam postane mar zase.

Samo vprasam, a je tvoje pravo ime Janez?

nenov, 31.08.2021 ob 21:43

čas je že bil, 31.08.2021 ob 21:24

Drugače te epidemije ne bo nikoli konec…

Polovit vse antivakserje in jih cepit; zlepa ali zgrda…

1972 leta, ko je bila epidemija ČRNIH KOZ, ni nihče hodil okoli in spraševal ali bi se gospoda cepila ali ne!?

Živa resnica! Oblast je ukazala cepljenje vseh proti črnim kozam. Cela Jugoslavija se je pridno cepila.

Katera oblast je bila 1972 v Jugoslaviji?

Ja, tisti oblasti nekateri rečejo diktatura. Tista diktatura je ljudi cepila s PREVERJENIMI cepivi, sedanja pa z NEPREVERJENIMI. Prisilno nas hočejo uporabiti za poskusne miši.

Marsikdo bo zdaj začel verjeti, da zna biti še kaj iz nabora teorij zarote resnično.

dobr vam gre. sm še zavoženo modovje pa darwin. he he

Bill Gates Davos Illuminati, 31.08.2021 ob 19:18

https://www.24ur.com/novice/korona/bo-cepljenje-proti-covidu-19-za-starejse-od-50-let-postalo-obvezno.html

Še vedno samo teorija zarote? Mislim, da ne.

Ne vidim problema.  Meni je v interesu zajeziti virus in če je nek test ob vstopu v DSO, bolnišnico, prireditev, predstavo in karkoli podobnega obvezen, s tem niso kršene moje pravice, ampak gre za zagotavljanje pravic drugih, ki bodo z menoj v nekem zaprtem prostoru.  Enako tudi jaz razumem testiranje drugih, ki s tem zagotavljajo moje pravice.  In krog je sklenjen.  Enden za druge, drugi zanj.  Samo v tem je prihodnost.

Namesto egoizma, zagovarjam neko mero zdravega in zmernega altruizma.

To pa res ni nobena teorija zarote! To je enkaj povsem normalnega in pričakovanega. Če ne bi bili ljudje vsi adijo in razni zagovorniki kvazipravic in kvazisvobode tako glasni, bi se to lahko že zdavnaj uresničilo. Tako pa se bo šele, ko bo cepivo uradno potrjeno.

V ZDA so Pfizerjevo cepivo uradno  odobrili kakšen teden nazaj. Prej je bilo odobreno za t.i. emergency use. Zdaj lahko podjetja recimo že postavljajo pogoje – cepi se ali pa na cesto.

Upam,da bo tudi pri nas tako, ne pa da se z idioti nenehno dela v rokavicah.

In to večinoma zaposleni v javnih službah govno mešajo, ker so tako navajeni. da so zaščiteni bolj kot ne vme kdo.

Bi bilo malo drugače, če bi imeli privat šole in bi starši izpisovali otroke iz takšnih šol, kjer se učitelji nočejo cepit, ali pa bi učitelji izgubili službo, če bi temu nasprotovali. Anticepilcem še vedno obstajao razne newage waldorfske šole in podobne hipijevske  komune. Tam se kar zafrkavajte se, v državni šolah a to en bi smelo biti dovoljeno. Vsi cepit, izjema tisti s potrdilom zdravnika, ali pa na zavod!

nobena TZ ni to, 31.08.2021 ob 23:26

To pa res ni nobena teorija zarote! To je enkaj povsem normalnega in pričakovanega. Če ne bi bili ljudje vsi adijo in razni zagovorniki kvazipravic in kvazisvobode tako glasni, bi se to lahko že zdavnaj uresničilo. Tako pa se bo šele, ko bo cepivo uradno potrjeno.

V ZDA so Pfizerjevo cepivo uradno  odobrili kakšen teden nazaj. Prej je bilo odobreno za t.i. emergency use. Zdaj lahko podjetja recimo že postavljajo pogoje – cepi se ali pa na cesto.

Upam,da bo tudi pri nas tako, ne pa da se z idioti nenehno dela v rokavicah.

In to večinoma zaposleni v javnih službah govno mešajo, ker so tako navajeni. da so zaščiteni bolj kot ne vme kdo.

Bi bilo malo drugače, če bi imeli privat šole in bi starši izpisovali otroke iz takšnih šol, kjer se učitelji nočejo cepit, ali pa bi učitelji izgubili službo, če bi temu nasprotovali. Anticepilcem še vedno obstajao razne newage waldorfske šole in podobne hipijevske  komune. Tam se kar zafrkavajte se, v državni šolah a to en bi smelo biti dovoljeno. Vsi cepit, izjema tisti s potrdilom zdravnika, ali pa na zavod!

Uradno se potrjujejo tudi vojne, kjer se kolje in pobija tudi nedolžne ljudi. URADNO ti šalabajzer fašistični.

Tako, da če je nekaj uradno še ne pomeni da je DOBRO. Še več, celo dejal bi da vse kar je uradno je BULL SHIT

Ne smeši se.

Ameriko daješ za vzgled, še nedolgo nazaj so imeli ločene vhode za črne in bele. Indijance so iztrebili skupaj z Evropejci. Kar jih niso iztrebili so jih stlačili v rezervate. Sedaj so našli samo novi način starega utečenega posla.

Narava jim vrača v obliki Katrin in ostalih tornadov in grozot.

Moj komentar namenjen

NOBENA TZ ni to

korakali pod napisom. ARBEIT MACHT FREI

Za nobena TZ ni to:

Res mi ni jasno kaj ima tvoj otrok od tega da učitelj ni cepljen? Ti dam primer v 1.razredu je 28 otrok in ena učiteljica. Brez mask. Mi znaš utemeljit zakaj učiteljica tvojega otroka bolj ogroža kot 27 otrok?

Pa ti dam še drug primer: v 9 razredu je 28 otrok in učitelj se menja vsako uro. Vsi z maskami. Od tega so 4 cepljeni. Ker si velik zagovornik cepljenja, je eden od teh 4 otrok tvoj. Zakaj bi bil tvoj otrok tako ogrožen od učiteljic da se bi moral izpisati.

Res me zanimajo tvoji argumenti.

Darwin721, 31.08.2021 ob 21:29

leta 200 bi tudi verjetno takega, kot si ti, če bi kateremu težil, da naj si nekaj brizga v telo, da bo nek govedar nekaj zaslužil kdo s skalo pobil na tla

Pri zdravi pameti ne mores primerjat crnih koz s kovidom!

Če povzamemo:

– cepivo ne preprečuje okužbe

– cepivo ne preprečuje možnosti obolenja

– cepivo ne preprečuje prenosa virusa

– cepivo lahko povzroča stranske učinke; sam proizvajalec cepiva  navaja, da posledic na daljši rok ni mogoče napovedati

– cepivo lahko povzroča tudi pojav, imenovan ADE, pospeševanje same bolezni s protitelesi

– cepivo bo treba predvidoma ponavljati dvakrat letno, za nedoločen čas

– virus mutira, zato je povsem verjetno, da bo prej ali slej nastal sev, ki bo odporen na cepiva

Pri najboljši volji ne razumem ljudi, ki še vedno mislijo, da se bo s cepivom karkoli rešilo. Ne berejo nič drugega kot navodila na škatli pralnega praška?

Moja teorija je, da globoko v sebi vedo, da so se tokrat zafrknili, in ne prenesejo misli na to, da se morda kdo drug ni. Necepljene napadajo, ker v svoji stiski ne želijo biti sami.

Pozdrav soncu, 01.09.2021 ob 06:07

Ne smeši se.

Ameriko daješ za vzgled, še nedolgo nazaj so imeli ločene vhode za črne in bele. Indijance so iztrebili skupaj z Evropejci. Kar jih niso iztrebili so jih stlačili v rezervate. Sedaj so našli samo novi način starega utečenega posla.

Narava jim vrača v obliki Katrin in ostalih tornadov in grozot.

Res je. Sem hotel to sam povedati. Sicer pa debili fašistični samo iščejo izgovore in opravičila za svoje sovraštvo.

Bolj kot je debilen narod, bolj trdo roko rabi, da mu vlada. Slovenci nismo Švedi.

BTW, komunistična Kitajska je obvladala virus. Je pa res, da ni ljudi prijazno prisila, če bi se morda blagovolili cepiti, ampak je to kar lepo zaukazala.

sad but true, 01.09.2021 ob 09:57

Bolj kot je debilen narod, bolj trdo roko rabi, da mu vlada. Slovenci nismo Švedi.

BTW, komunistična Kitajska je obvladala virus. Je pa res, da ni ljudi prijazno prisila, če bi se morda blagovolili cepiti, ampak je to kar lepo zaukazala.

Sam res. Zato jih je polno cepljenih kar neverjetnih 27,1 %!

ne morem spat, 01.09.2021 ob 10:09

Sam res. Zato jih je polno cepljenih kar neverjetnih 27,1 %!

Kitajčki tudi vsako uro objavijo točno število žrtev COVID 19 pri njih, da je ves svet na tekočem….

Zlahka so pa zamolčali par miljonov mrtvih in pobitih na začetku epidemije!

Ja, zgledujmo se po njih….

Mislim hej, ena brihtna buca zgoraj pise, da so v ZDA potrdili cepivo. Jep, so ga, vender tistga se ni v prodaji, kot sem prebral niti v proizvodnji. Fajzerja so pa potrdili za … se vedno le za emerdzensi.

Kva res ne berete dokumentov? A? Pejte na FDA stran in preberite sami.

Sit… za tole nucan tekilo…

Cepite se že enkrat in bo konec tega sranja

mimgrede… preberte se knjigo Klausa Schwaba Covid19: the Great Reset. Dobra 2cm debela, izdana lani Septembra. Skorde sveto pismo kar se dogaja…

Kva smo ze ucas pil: JESSSS! Kokakolo z rumom…

Hej… ti dej mir! čepi se in potem si varen. Kva jokas? Lej, kdor je bil čepljen prot črnim kozam, je bil varen. Se ni nalezu, ni prenasou, ni umiral v bolnici.

Toooorejjjj, če si čepljen… naj te moja nečepljenost ne moti.  Sej ne bos zbolu…

Zdej pa vsi čepilci… na partizanski golaz! Dolenjci vam bodo pa smarnco nastimal!

vsa cepiva še v testni fazi, 31.08.2021 ob 20:34

Anonimno 1471, 31.08.2021 ob 20:15

Tale pravnik je icitno pozabil,da cepiva se se testirajo,tako da je tole samo zavajanje in strašenje.

Bo držalo – cepljenje s cepivi, ki so še v testni fazi do 2023, ne more postati obvezno.

si pa naiven, oglasi se čez 14 dni. kako je pa v franciji obvezno pa še kje, če praviš da je v testni fazi. kaki naivkoti, mislijo da so bolj mogočni od vlad. sem proti obveznemu da ti je jasno, sam nainvi pa ste da ne rečem  mnogi še neumni do daske

VSI CEPLJENI –  VSI ZDRAVI –  VSI ZADOVOLJNI – VSI SREČNI

naj bo to vodilo v letošnjo jesen

HA, HA, HA………..

Takrat ti je tudi učitelj v šoli lahko prisolil klofuto, če si ga kaj preveč biksal, za cvek so te doma po riti ali še kaj hujšega, kadili smo v avtobusih, vlakih in zaprtih prostorih, otroci so bili brez nadzora in jih je po 60, 70 na leto končalo pod avtomobilskimi kolesi, kljub ene petkrat manj avtomobilom je bilo ogromno žrtev v prometu in se nad tem ni nihče zgražal, če so doma trpinčili otroka, ni bilo ne policije ne CSD, po ločitvi očetu ni bilo treba nič plačevati za otroka, če ni želel, nihče ga ni preganjal, celo normalno se je zdelo …

Dajmo končno vstopit v 21. stoletje. Pa če se malo potrudiš pobrskat, kako skrajno pokvarjene so farmacevtske družbe, kakšne prijeme imajo, da te navlečejo na svoja zdravila, kaj vse prodajajo ljudem, kako pokvarjeni so zdravniki, ker sodelujejo z njimi – zdaj pa tudi z oblastjo -, kako se je pri nas stroka prodala za pest evrov, namesto da bi udarila po mizi in naredila tisto, kar bi bilo dobro in prav.

Zakaj že je Krek tako strašil s 15. avgustom, se komu sanja? Kaj se je zgodilo? Samo zato, da je psihiral ljudi. Miha Simoniti, infektiolog, bananjam in drkadžija (ki očitno posnetke svojega drkanja v službenem času pošilja neki drugi ženski, ne svoji ženi), cela banda zdravnikov, ki se štemplja in vleče plačo plus bajne dodatke, ortoped z večletnimi čakalnimi vrstami, ki gre na vrhuncu epidemije na safari in se vrne okužen, v bolnici za davkoplačevalski denar kombinira privat in državne paciente … zlati dečki, ki se afnajo po Kuvajtu, ker so vladi prodali šrot teste, in se delajo norca iz poštenih ljudi, tovornjaki, maske, respiratorji, na katerih se nabira prah, premier, ki podpira neonaciste, takim ljudem naj verjamemo? Beovička, ki ima izjave zmedene vsaj tako kot frizuro, napihnjene cifre v bolnicah, saj se jim covid bolnik še kako splača (za intenzivno nego covidarja potegnejo 45.000 evrov na dan, veš, da bodo filali postelje). Maske, ki jih nosimo po žepih in jih zamenjamo, ko res niso za nikamor več, kar je kronski dokaz, da so brezvezen ukrep, ker na njih poleg korone nosimo še bogve koliko virusov. Nezanesljivi testi, neupoštevanje prebolelosti, ki jo po vseh dokazih v tujini najzanesljivejša zaščita pred okužbo, daleč boljša od cepiva – pri nas velja 6 mesecev in konec, pa je dokazano daljša od cepiva. Ena sama stvar, ki je v tej pandemiji strokovna? Jaz je ne vidim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close