Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi teorija zarote o obveznem cepljenju se bo uresničila

Tudi teorija zarote o obveznem cepljenju se bo uresničila

https://www.24ur.com/novice/korona/bo-cepljenje-proti-covidu-19-za-starejse-od-50-let-postalo-obvezno.html

Še vedno samo teorija zarote? Mislim, da ne.

Ne no, jaz sem sveže 3x precepljen in še se bom kolikokrat bo stroka ukazala. Če bo tisočkrat se bom tisočkrat precepil. Ljubim stroko in stroka mojega penisa.

Odgovor na objavo uporabnika
Bill Gates Davos Illuminati, 31.08.2021 ob 19:18

https://www.24ur.com/novice/korona/bo-cepljenje-proti-covidu-19-za-starejse-od-50-let-postalo-obvezno.html

Še vedno samo teorija zarote? Mislim, da ne.

Ljudje čakajo da bo najhujši lopov med tem ko nekaj kupuje priznal sam od sebe in vsem razglasil da je lopov.

Dolgo bodo čakali kaj takega. Še izjema se bo težko našla.

Lahko me edino ustrelijo,o cepivu pa lahko sam sanjajo,sem prebolela corono in ker imam neaktivna protitelesca pravijo,da to ni nič,s res,od kje jih pa imam???Vslda so neaktivna,če sem zdaj zdrava,mislim.Sem zelo miren človek in potrpežljiva,samo tole je pa res že preveč!

Anonimno 1471, 31.08.2021 ob 19:32

Lahko me edino ustrelijo,o cepivu pa lahko sam sanjajo,sem prebolela corono in ker imam neaktivna protitelesca pravijo,da to ni nič,s res,od kje jih pa imam???Vslda so neaktivna,če sem zdaj zdrava,mislim.Sem zelo miren človek in potrpežljiva,samo tole je pa res že preveč!

Mja. Bodo pohodli mino, enmu bo poču ventil. Pol smo ga pa vsi našpukali!

Tale pravnik je icitno pozabil,da cepiva se se testirajo,tako da je tole samo zavajanje in strašenje.

Anonimno 1471, 31.08.2021 ob 20:15

Tale pravnik je icitno pozabil,da cepiva se se testirajo,tako da je tole samo zavajanje in strašenje.

Bo držalo – cepljenje s cepivi, ki so še v testni fazi do 2023, ne more postati obvezno.

To ni pravnik, če je psihopatski fašist.

Fašistov ne zanimajo zakoni, pa ustava, pa demokracija.

Do kdaj še?  Koliko časa še mislijo ljudi tako nagnusno strašiti??!!!

Res so prassci vsi po vrsti, ni druge besede zanje.

In predvsem:  kako naj jih ustavimo?

Preprosto jih ustavimo tako, da se tega ne gremo.

Ustavimo jih tako, da nam postane mar zase.

Robi567, 31.08.2021 ob 21:20

Preprosto jih ustavimo tako, da se tega ne gremo.

Ustavimo jih tako, da nam postane mar zase.

Dokler naše prizadevanje ostane pri besedah oni pa imajo oborožene prašiče, da forsirajo njihove gnusne plane in kar določijo potem hm… ja hm…

Drugače te epidemije ne bo nikoli konec…

Polovit vse antivakserje in jih cepit; zlepa ali zgrda…

1972 leta, ko je bila epidemija ČRNIH KOZ, ni nihče hodil okoli in spraševal ali bi se gospoda cepila ali ne!?

čas je že bil, 31.08.2021 ob 21:24

Drugače te epidemije ne bo nikoli konec…

Polovit vse antivakserje in jih cepit; zlepa ali zgrda…

1972 leta, ko je bila epidemija ČRNIH KOZ, ni nihče hodil okoli in spraševal ali bi se gospoda cepila ali ne!?

leta 200 bi tudi verjetno takega, kot si ti, če bi kateremu težil, da naj si nekaj brizga v telo, da bo nek govedar nekaj zaslužil kdo s skalo pobil na tla

Darwin721, 31.08.2021 ob 21:29

leta 200 bi tudi verjetno takega, kot si ti, če bi kateremu težil, da naj si nekaj brizga v telo, da bo nek govedar nekaj zaslužil kdo s skalo pobil na tla

Ti si šolski primer anticep(il)ca!

Ko ni po tvoje bi se pa kar “s skalo pobijal na tla”…..

čas je že bil, 31.08.2021 ob 21:35

Ti si šolski primer anticep(il)ca!

Ko ni po tvoje bi se pa kar “s skalo pobijal na tla”…..

Ne jst sm napisal, da verjetno bi se kdo našel, ki koga bi in to leta 200. Znaš brat? Ne? Kako potem lahko pišeš?

Nauč se najprej brat pa potem piši.

Sedaj smo KAO 2021. Verjetno se pa skala tud še najde ali pa kaj drugega.

Ko bo tisti, ki snuje takšne ideje tako pogumen in mi pisno zagotovil, da je cepivo 100 procentov varno in podpisano izjavo, da v primeru, da gre kaj narobe, ker moje zdravo telo odklanja kemijo, da mi krije dosmrtno rento, odškodnino, se pa lahko kaj pogovarjamo.

Ampak, ker takega junaka ni, je vse ostalo delo za pravnike in odškodninske tožbe.

Živa resnica! Oblast je ukazala cepljenje vseh proti črnim kozam. Cela Jugoslavija se je pridno cepila.

Katera oblast je bila 1972 v Jugoslaviji?

Darwin721, 31.08.2021 ob 21:38

Ne jst sm napisal, da verjetno bi se kdo našel, ki koga bi in to leta 200. Znaš brat? Ne? Kako potem lahko pišeš?

Nauč se najprej brat pa potem piši.

Sedaj smo KAO 2021. Verjetno se pa skala tud še najde ali pa kaj drugega.

Priporočam ti:  http://caszaslovenscino.blogspot.com/2014/01/prirocnik-za-zacetnike.html

nenov, 31.08.2021 ob 21:43

Živa resnica! Oblast je ukazala cepljenje vseh proti črnim kozam. Cela Jugoslavija se je pridno cepila.

Katera oblast je bila 1972 v Jugoslaviji?

Ne primerjaj ljudi iz Jugoslavije z današnjo mentaliteto ljudi na istem območju.

čas je že bil, 31.08.2021 ob 21:44

Priporočam ti:  http://caszaslovenscino.blogspot.com/2014/01/prirocnik-za-zacetnike.html

Priporočam ti

( https://i.pinimg.com/originals/48/32/e5/4832e5f19263b82b4110259b6355637f.jpg )

In koliko osvežilnih injekcij se je prejemalo leta 1972? So tudi takrat cepljeni še naprej prenašali viru in samo malo blažje zbolevali ter bolj prijetno umirali za črnimi kozami?

Jasna in dobra replika. Soodnosi se spreminjajo!

Kkrkol, marsikaj od “teorij zarot” se kaže za realno. Kjer je dim je tudi ogenj! Že, če sam 2% od teh teorij drži – to pomeni, da nekaj ne štima, so pokvarjenci prisotni! Težko je verjet, da je tud danes, kot je blo v času koz, glavni cilj akcije zdravje ljudi? Po videnem temu ni nujno tk!

Desperadodajka, 31.08.2021 ob 21:52

In koliko osvežilnih injekcij se je prejemalo leta 1972? So tudi takrat cepljeni še naprej prenašali viru in samo malo blažje zbolevali ter bolj prijetno umirali za črnimi kozami?

To zdej je KAO napredek in če se tako reče potem pa že mora bit tudi če je še bolj smrdljiv drek kot prej. Al kako?

Včasih je nekdo vedel, da je drek. Še otrok je prepoznal drek. Danes pa bojda prepoznati drek ni več kar tako ampak moraš biti stroka in to ne vsaka stroka ampak tista, ki drek širi, da bi potem vedel ali je nekaj drek ali ni.

Komentiram dialog darwina in čas je že bil

CrazY FroG ?, 31.08.2021 ob 21:56

Jasna in dobra replika. Soodnosi se spreminjajo!

Kkrkol, marsikaj od “teorij zarot” se kaže za realno. Kjer je dim je tudi ogenj! Že, če sam 2% od teh teorij drži – to pomeni, da nekaj ne štima, so pokvarjenci prisotni! Težko je verjet, da je tud danes, kot je blo v času koz, glavni cilj akcije zdravje ljudi? Po videnem temu ni nujno tk!

Saj se sedaj kaže, da tudi takrat ni bilo tako ampak je samo nekdo fajn vnovčil na mnogih področjih. Kaže se, da je že od začetka vse bull shit in se bull shit že dolgo dogaja, sploh po principih ustvari problem in potem kao čudežno ponudi rešitev, ki pa je le temu v dobro, ki ga ustvari drugim pa v še večjo frko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close