tudi telemach posiljuje
Nekaj mesecev že imamo težave s telemach tv. Cel blok ima občasno slabo sliko. Vsakič kličemo na telemach, enkrat en drugič drug. Ne znajo nič kaj pametnega povedat.
No danes pa mamo kličejo iz telemacha (kot že nekajkrat prej) in rečejo, da morajo priti nekaj naštimat zaradi slabe slike, torej odprava težav. In potem rečejo, da nam morajo nekaj novega namontirat tudi, če mi tega ne bomo uporabljali. Ampak plačevali pa bomo?! In ne vem zakaj naj ne bi nečesa uporabljali, če gre za odpravo težav? Vse to po telefonu. Ko je mama rekla naj pošljejo pisno kaj sploh hočejo, ker po njihovem zmešanem govorjenju ni nič razumela so pa kar odložili. Kot vem, če nam hočejo ponuditi nek nov paket moramo mi podpisati pogodbo. Zakaj pa bi nam nekaj montirali na novo, če mi tega nismo naročili? To se meni zdi kot neko vsiljevanje novega paketa?
Ima še kdo take težave pri telemachu, da vsake par mesecev z nečem posiljujejo? Pa niti natančno ne povedo kaj?
Đ_Ana, 16.09.2021 ob 18:10
To je povsod… Pač marketing.
Znati je treba reči ne in hitro se naveličajo 😉
Gre za to, da pojma nimam točno za kaj sploh gre. Ker sem pa slišala, da preklaplajo na optiko (ne vem če tudi pri telemachu) me pa skrbi edino to, da bi kar ukinili nekaj in ne bi delovalo pa niti ne bi vedela zakaj. Ker ko jih kličemo pa nič kaj takega ne rečejo. Sem pa ravnokar brala, da so lažni klici zadnje čase, ravno na telemachovi spletni strani piše.
Če pa res v celoti prehajajo na optiko bi pa lahko to naravnost povedali, ne pa po ovinkih – najprej eno, potem drugo.
Sem pa tudi brala, da bodo v celoti odklopili analogno postopoma po celi sloveniji. Samo mi imamo digitalno. Potem to nima veze ne?
Aja, pa tema se nič ne dviga, danes sem jo odprla.
Če na sedežu Telemacha nič ne vejo, potem vas skuša nek njihov klicni center, (to je lahko nek s.p. ali pa tudi d.o.o. iz npr. čisto drugega konca Slovenije) ki ima z njimi pogodbo za pospeševanje prodaje, z raznimi fintami prepričati, da plačate nekaj, kar ni 100% da bo tudi delovalo.
Običajno operaterji javnost glede novosti, optike itd., obvestijo po mailu/na spletni strani objavijo, kar večino pa danes tudi na družbenih omrežjih.
Ko gre za take finte, bojo pa seveda tiho, ker če vam klicni center nekaj proda, ima tudi Telemach določen % od tega 🙂
Đ_Ana, 16.09.2021 ob 18:36
Če na sedežu Telemacha nič ne vejo, potem vas skuša nek njihov klicni center, (to je lahko nek s.p. ali pa tudi d.o.o. iz npr. čisto drugega konca Slovenije) ki ima z njimi pogodbo za pospeševanje prodaje, z raznimi fintami prepričati, da plačate nekaj, kar ni 100% da bo tudi delovalo.
Običajno operaterji javnost glede novosti, optike itd., obvestijo po mailu/na spletni strani objavijo, kar večino pa danes tudi na družbenih omrežjih.
Ko gre za take finte, bojo pa seveda tiho, ker če vam klicni center nekaj proda, ima tudi Telemach določen % od tega 🙂
Ko so poklicali so vprašali, če imamo slabo sliko, ker jo imamo res, ampak trenutno ne in tudi drugače samo kako uro. Mi smo zato klicali telemach ampak ne znajo nič rešiti. No potem pa dobimo tak čuden klic – najprej češ “ali imate slabo sliko”, potem pa, da morajo priti nekaj montirat tudi, če mi tega ne bomo uporabljali. Se pravi kar sami se hočejo uturit, da oni MORAJO. Ko smo klicali na telemach glede trenutne slabe slike _ kockanja slike, so pa dali edino nasvet, da mogoče pomaga, če damo ven in nazaj not kartico. Drugače pa, da naj MI nazaj pokličemo.
So že bile teme na forumu, 16.09.2021 ob 18:43
Telemach je znan po tem da vse nekako na horuk delajo in oni v klicnem centru ne vedo nič o tem kar ve serviser na terenu, da bi pa kdo objasnil ta njihov prehod na optiko pa bognedaj.
Ja saj to, nič ne objasnijo, nikjer nič ne piše, piše pa o nekih lažnih klicih.
Pa še bi verjetno jaz morala kazen plačat, ker nimam pct 😀 če ne smem v lokal, v taksi, potem tudi nek serviser ne sme k meni, ker nimam pct 😀
Potem je to to.
Namreč pogodbeni klicni centri imajo nekje spisek najpogostejših problemov uporabnikov (in vnaprej pripravljene prepričljive odgovore na ugovore strank, da vas zavedejo).
Očitno so pri vas slučajno uganili. Najverjetneje so jih poklicali že 100+ na isto foro in pri določenem % pač uganejo.
Teleshit, 16.09.2021 ob 17:01
Nekaj mesecev že imamo težave s telemach tv. Cel blok ima občasno slabo sliko. Vsakič kličemo na telemach, enkrat en drugič drug. Ne znajo nič kaj pametnega povedat.
No danes pa mamo kličejo iz telemacha (kot že nekajkrat prej) in rečejo, da morajo priti nekaj naštimat zaradi slabe slike, torej odprava težav. In potem rečejo, da nam morajo nekaj novega namontirat tudi, če mi tega ne bomo uporabljali. Ampak plačevali pa bomo?! In ne vem zakaj naj ne bi nečesa uporabljali, če gre za odpravo težav? Vse to po telefonu. Ko je mama rekla naj pošljejo pisno kaj sploh hočejo, ker po njihovem zmešanem govorjenju ni nič razumela so pa kar odložili. Kot vem, če nam hočejo ponuditi nek nov paket moramo mi podpisati pogodbo. Zakaj pa bi nam nekaj montirali na novo, če mi tega nismo naročili? To se meni zdi kot neko vsiljevanje novega paketa?
Ima še kdo take težave pri telemachu, da vsake par mesecev z nečem posiljujejo? Pa niti natančno ne povedo kaj?
Nimamo slabih izkušenj s Telemachom – so korektni – in ja, po skoraj 12ih letih je bilo treba zamenjat star Cisco sprejemnik/router. Jasno, free of charge, pa še vse ostalo je bilo preverjeno. Nobenih dodatnih stroškov.
nimam slabih izkuženj, 16.09.2021 ob 20:12
Nimamo slabih izkušenj s Telemachom – so korektni – in ja, po skoraj 12ih letih je bilo treba zamenjat star Cisco sprejemnik/router. Jasno, free of charge, pa še vse ostalo je bilo preverjeno. Nobenih dodatnih stroškov.
Tudi mi prej nikoli nismo imeli problemov, več kot 15 let, zadnje pol leta pa vsak mesec, par dni zaj.bava tv.
Forum je zaprt za komentiranje.