Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi pri vas grmi?

Tudi pri vas grmi?

Mene je kar malce … strah. Noč, tema, bliskanje, treskanje brrrr

Ti to o pravem nevihtnem grmenju ali ti je kdo drug zastrl sonce? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Uživam, ko grmi in bliska, posebej po temi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolk men sede, ko grmi, se bliska, treska, ropoče…. Pravi balzam:). Krivokljun, ne vem kaj te je tolk skrbelo, saj si bila doma, na varnem. Ne bi rekla, če bi laufala po gozdu sredi noči:). Ali pač?:)))

http://www.wetteronline.de/regenradar/oesterreich

Še ena, ki se boji grmenja in se potem skrije pod pojstlo ? Hahaha. Prava Monovka !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Joj Sadni!
Ona je očitno bila sama in bi se raje skrila V posteljo pa ravno ni imela s kom, ki bi kot sonce posijal in nevihto ji pregnal…… 😉

Namesto, da se ji posmehuješ bi se ji lahko ponudil za v prihodnje, ko bo spet huda ura, samo kaj ko……… :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Haha No saj potem je slo nekako mimo. Jaz mam vse rada o cemer pise goldfish sam ne ko sem sama!! In ne v temi.

Včeraj nisi bila sama in nisi bila v temi nooooo:)).

sama si si kriva ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Yeeeeeess!!!! Ni lepšega kot ležati v dvoje nekje na toplem, poslušati melodijo dežnih kapljic, pretakanje po žlebovih, grmenje, bliskanje, piš vetra okoli vogalov…..saj ne moreš, da se temu ritmu ne bi pridružil….in potem grmi in se bliska še v postelji….jutranji nasmeh najdražje zagotovljen…

Yeeeeeess!!!! Ni lepšega kot ležati v dvoje nekje na toplem, poslušati melodijo dežnih kapljic, pretakanje po žlebovih, grmenje, bliskanje, piš vetra okoli vogalov…..saj ne moreš, da se temu ritmu ne bi pridružil….in potem grmi in se bliska še v postelji….jutranji nasmeh najdražje zagotovljen…[/quote]

In gladanje dlake topli, dolgodlaki siamski muci v naročju v postelji! Še je lahko kaj bolj romantičnega? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Yeeeeeess!!!! Ni lepšega kot ležati v dvoje nekje na toplem, poslušati melodijo dežnih kapljic, pretakanje po žlebovih, grmenje, bliskanje, piš vetra okoli vogalov…..saj ne moreš, da se temu ritmu ne bi pridružil….in potem grmi in se bliska še v postelji….jutranji nasmeh najdražje zagotovljen…[/quote]

In gladanje dlake topli, dolgodlaki siamski muci v naročju v postelji! Še je lahko kaj bolj romantičnega? :D[/quote]

Če ni kakšne druge mucke pri roki….:)

Mislim, da tale poet rad vidi, da med grmenjem zmanjka elektrike, da potem svoji najdražji razlaga, da je v postelji neko drugo žensko z njo zamenjal. :))))

To pa ne, je pa ne zamenjam! Pa tudi dobro zgleda, tako, da ne rabim elektrike izklapljat…

To pa ne, je pa ne zamenjam! Pa tudi dobro zgleda, tako, da ne rabim elektrike izklapljat…[/quote]

Dobro, dobro, saj te štekam, se ni treba dret…:))

Poet, a te lahko nekaj vprašam? Pa po resnici povej. Če bi bila Catherine Zeta-Jones samska in bi te osvajala, a bi svojo najdražjo zamenjal z njo, glede na to, da prisegaš na vajino ljubezen? :)))

To pa ne, je pa ne zamenjam! Pa tudi dobro zgleda, tako, da ne rabim elektrike izklapljat…[/quote]

pa tako lepo se je antilopa nastavila … heh, ko babnice ne vidjo pravih šans ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ha ha ha…dobra šala, če bi ona mene osvajala bi jo najprej pošlatal po čelu in nato poslal k okulistu…

Ha ha ha…dobra šala, če bi ona mene osvajala bi jo najprej pošlatal po čelu in nato poslal k okulistu…[/quote]

Ojoj poet, tebi pa res bliska v glavi 😀

Ha ha ha…dobra šala, če bi ona mene osvajala bi jo najprej pošlatal po čelu in nato poslal k okulistu…[/quote]

Ojoj poet, tebi pa res bliska v glavi :D[/quote]

Bom vzel kot pohvalo:))….sem kakršen sem…ostalih je itak preveč…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close