Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Tudi mi iščemo nov domček

Tudi mi iščemo nov domček

Spodaj ena sprašuje za stanovanja nasproti Tivolija. Mene pa zanima Bežigrad. Ali so tam cene kaj nižje? Je kdo od vas pred kratkim kupoval novogradnjo na tistem koncu? Bloki za Dunajskimi kristali, je tam vse prodano in nasproti, stavba čez cesto, Dunajski kvartal se mi zdi? Poznate te stavbe?

A vi bi imeli stanovanjček, ali ne raje hiško? Garsonjerca je najbrž premajhna, malo večji stanovanjček pa predrag…
Kokošnjaček je idealna zbira zate. :)))

Domček? A to resno? 😀

seveda, za Bežigradom so totalno nižje cene, to je totalno drug nejbrhud 🙂 Mal na nepremičnince poglej.

LOOOOOL

Bežigradek je sigurno cenejši od Šiškice.

Mogoče bo pa kurniček dovolj velik domček. Vprašaj svoje sončke.

Zlobe zlobne!

Zakaj se pa potem niste spravle na tisto gospo spodaj, ki ima tudi nick domček?

Je pa vseeno malo hecno 🙂

Če te zanimajo stanovanja Dunajski kristali, tam je še nekaj neprodanih stanovanj.

Seveda pa je Bežigrad med najdražjimi lokacijami, to pa ti tudi mora biti jasno.

meni so pa Vrhovci všeč, razmišljam in malo ogledujem oglase če kdo tam kaj prodaja….poznate kaj tisit konec?

Za ta denar si na podeželju, pa ne daleč od LJ kupite zelo lepo hišo. Premisli ali ne bi bilo to bolje zate in predvsem za otroke.

O, koliko prijaznosti na kupu.
Hvala tistim s prijaznimi odgovori, ti povedo največ o vas.

Ostalim pa. Hvala..
Bežigrad se mi ne zdi tako drag, v primerjavi s Kosezami, centrom. Tam gredo cene novogradenj preko 4000.

LOL!!

Na Bakrcu pri Ambrusu za ta denar kupiš hišooooo. Pa še fuuuul prostora je okrog. Prvi sosed je medved:-))))

super!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

zadnji cajt, da programerji naredijo nekaj s temi polji za vnos avtorja

In otroke bomo zjutraj zbudili pol ure prej, da jih še pravočasno oddam v vrtcu. Če ga v LJ seveda dobim, ker bomo stanovali izven MOL. V primestnih občinah pa je dren na vrtec še večji, ker je seveda tudi izbire malo. Potem bodo v vrtcu 9 ur, z avtom gremo na vse aktivnosti, pa v trgovino in bomo doma ob 19.00. In kaj prosim ima otrok od tega?????

In otroke bomo zjutraj zbudili pol ure prej, da jih še pravočasno oddam v vrtcu. Če ga v LJ seveda dobim, ker bomo stanovali izven MOL. V primestnih občinah pa je dren na vrtec še večji, ker je seveda tudi izbire malo. Potem bodo v vrtcu 9 ur, z avtom gremo na vse aktivnosti, pa v trgovino in bomo doma ob 19.00. In kaj prosim ima otrok od tega?????[/quote]

svež zrak seveda, pa gibanje v naravi…igranje s sosedovimi otroki
pa tud teb ne bi škodilo, da bi svojo rit razmigala na kakšnem vrtu tako al drgugače …. .)))

tko pa je otrok že tko 8-9 ur v vrtcu, pol ga pa še vlačiš na razne aktivnosti v zaprtih prostorih…svašta le kaj ma otrok od tega, celo otroštvo mu boš vzela

In otroke bomo zjutraj zbudili pol ure prej, da jih še pravočasno oddam v vrtcu. Če ga v LJ seveda dobim, ker bomo stanovali izven MOL. V primestnih občinah pa je dren na vrtec še večji, ker je seveda tudi izbire malo. Potem bodo v vrtcu 9 ur, z avtom gremo na vse aktivnosti, pa v trgovino in bomo doma ob 19.00. In kaj prosim ima otrok od tega?????[/quote]

svež zrak seveda, pa gibanje v naravi…igranje s sosedovimi otroki
pa tud teb ne bi škodilo, da bi svojo rit razmigala na kakšnem vrtu tako al drgugače …. .)))

tko pa je otrok že tko 8-9 ur v vrtcu, pol ga pa še vlačiš na razne aktivnosti v zaprtih prostorih…svašta le kaj ma otrok od tega, celo otroštvo mu boš vzela[/quote]

res je tako…tudi mi smo se preselili na podeželje…otrok ima 2km do šole, jaz do službe 6km…nikoli več se ne bi vrnila v lj oz. v eno prenaseljeno mesto

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Absolutno ne pride v poštev življenje v predmestju, ko so otroci mali.

Logistika enostavno košta preveč živcev. Otroci imajo veliko dejavnosti, ko so majhni in življenje si je treba olajšat. Če živiš izzven lj. si enostavno cel teden na cesti, pri dveh majhnih otrokih. Čez vikende si je treba privoščit izlete, drugače pa imamo Rožnik pa Tivoli pa Katarino, tudi mi imamo kisik, nič bat.;)

Jao jao, kakšno bedno razmišljanje, otroci na podeželju ali pa v mestu, tudi midva z ženo sva bila v mestu, ko se je rodil prvi otrok smo se preselili na podeželje, največ zaradi otrok, po cele dneve se igrajo v naravi z sosedovimi otroki, pa jih pusti v mestu brez nadzora??
Do šole je 4 km, vozi avtobus, do službe v Lj imam slabih 15 min-avtocesta, več časa imamo sedaj, ko pa prej v mestu, ko si se gužval v koloni iz enega konca mesta v drugega¨!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close