Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tudi Jure Longyka se ločuje…

tudi Jure Longyka se ločuje…

Ne ločuje se samo Blagnetka, tudi Longyka…..

http://www.zurnal24.si/se-jure-longyka-locuje-clanek-182265

Pa tako trden par sta se zdela z Nado.
Resda je ona precej starejša, ampak deluje pa zelo mladostno in polno energije.

Kaj je vzrok, morda kdo ve?

Ja in???

Daj napiši še svoje ime in priimek, pa stan, naslov in št. čevljev!

Ta gospa Nada je prav fajn gospa, je bila moja stranka in je zelo prijazna.

Logično. Ona v meni, on pa v najlepših letih – to enostavno na dolgi rok ne gre.

Zakaj se potem ločujejo tisti, ki so generacija, ali pa le nekaj let narazen? Sploh ne vem, zakaj bi bili pa ti kao slavni izjema? Glede na to, da se skoraj vsak drug zakon konča z razvezo?

Oprost, ampak ona men deljuje kot njegova mama (zategnjena koža nič ne pomaga). On pa deluje kot en mulc zraven nje. Sem ju na eni prireditvi pred mesecem dni videla in sta mi delovala povsem normalno, tako, da če se že razhajata – bo to bolj kot ne prijateljsko.

Pojma nimam kdo je on niti kdo je ona.

MA BEJŽ ZAKAJ PA

Ja, se strinjam, prav nič mladostno ne zgleda.

Jaz tudi ne vem, kdo sta to. In na daleč se vidi, da je ona prestara. TO je skoraj tako, kot da bi se jaz slikala s svojim sinom.

naj si najde eno mlado, ne pa da čas zapravlja s tole omo…

Ali je med vami kdo, pa čeprav samo za eno drobceno sekundo mogoče, pomislil, da mogoče se pa Nada ločuje, ne Jure?

Susan Sarandon je bila tudi kar precej let starejša od Tima Robinsa, pa sta se razšla na njeno željo, in ima sedaj še mlajšega. Le kako to? Taka stara baba pa tko mlad dedc?

Na tej sliki je on videti starejši. Pa tudi v resnici ne zgleda prav nič mladostno.

Ja ona je gospa. On pa “večni” dolgolasi mladec. Bi bil že čas, da odraste.

Ženo in otroka je zapustil zaradi neke zelo povprečne, ne prav mlade oboževalke. Jo pa precej skriva, kar glede na njen videz ne preseneča. Bedno. Nada bo gotovo kmalu našla kaj boljšega od tega vase zagledanega wannabe mladeniča.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close