TUČEPI
Kje v Tučepih pa imate rezervirane apartmaje Mi smo ga vzeli pri apartmani Barka http://www.croatia-apartments-kroatien.com/webmodul/index.cgi?action=showresultsENGfull&user_name=apartmanibarka&perhouse=Y&lang=HR …..kdo pozna te apartmaje? Me je pa kar malce strah glede gužve, tle gor pravijo da je kar precejšnja, ampak gužva je tak vsepovsod na Hrvaškem v glavni sezoni. Vseeno pa upam, da ni takšna kot zna biti v samem centru Makarske, ko so kot sardinice
kot je rekel prehodnik.
ob 6.30 že use zasedeno… na plaži si slabše kot sardine v konzervah… za sprehode lepo ja, vendar lepo ti bo, če se rad prerivaš..
mi smo bili lani in nikoli več tja… SLO pa ni bilo dosti…
bili smo v “najboljšem” hotelu, takoj prvi dan problemi z sobo…
če ti je ušeč kukurus, ga boš lahko usako minutko dobil…
u glavnem, v glavni sezoni ne priporočam 🙂
Tučepi
mene ne bodo videli nikoli več. Neznosna gneča, na plaži rezerviraj prostor že ob 6h zjutraj, vendar položi brisačo tako na sonce kot v senco, isto velja za ležalnike ob bazenu. Sprijazni se, da ti bodo ležalke pohodili vsaj 50 x na dan, Če ne boš dobil prostora pri vodi do nje ne boš prišel. Zvečer neznosna gneča po ” sprehajalni poti ” , prerivanju ni bilo konca. Za piko na I so nam v hotelu k naši mizi namestili kar še 2 osebi, tako da nisi mogel niti v miru jesti. In to naj bi bil dopust?
Forum je zaprt za komentiranje.