Najdi forum

TUČEPI

Vaši vtisi, izkušnje?

Ti povem po koncu poletja imamo rezerviran apartma 🙂

Nabu

Jaz pa tebi lahko povem že pred koncem poletja, imamo rezerviran apartma 🙂

Kje v Tučepih pa imate rezervirane apartmaje Mi smo ga vzeli pri apartmani Barka http://www.croatia-apartments-kroatien.com/webmodul/index.cgi?action=showresultsENGfull&user_name=apartmanibarka&perhouse=Y&lang=HR …..kdo pozna te apartmaje? Me je pa kar malce strah glede gužve, tle gor pravijo da je kar precejšnja, ampak gužva je tak vsepovsod na Hrvaškem v glavni sezoni. Vseeno pa upam, da ni takšna kot zna biti v samem centru Makarske, ko so kot sardinice

Ni velike razlike med Makarsko in Tučepi v glavni sezoni, tako da se kar pripravi na gužvo.

V praksi je to pomenilo, da ob 6:30h zjutraj so bili najboljši prostori na plaži že zasedeni.

Drugače plaža je super, isto promenada za sprehode, gostiln je dovolj, kiča na stojnicah

pa tudi :-).

Luštkan kraj!
Promenada je dolga in primerna za doolge večerne sprehode, pizzerie in pivo po zmernih cenah in plaža peščena – a ne mivkasta. Lepa voda.

Tudi hribi za kakšen hribovski pohod po Biokovu so pri roki. Možnosti lepih izletov z avtom.

pripravi se na to, da bo tam ful slovencev. pač, kdor ne gre v turčijo gre v tučepe. to je letos IN

kot je rekel prehodnik.

ob 6.30 že use zasedeno… na plaži si slabše kot sardine v konzervah… za sprehode lepo ja, vendar lepo ti bo, če se rad prerivaš..

mi smo bili lani in nikoli več tja… SLO pa ni bilo dosti…

bili smo v “najboljšem” hotelu, takoj prvi dan problemi z sobo…

če ti je ušeč kukurus, ga boš lahko usako minutko dobil…

u glavnem, v glavni sezoni ne priporočam 🙂

Mi smo bili lani v Tučepih in nam je bilo lepo. Hotel smo imeli na koncu zaliva, tako da ni bilo pretirane gužve, si dobil plac pod borovci tudi popoldan.

Prišli iz Tučepov bilo je super, vreme lepo, voda topla, na plažin ni bilo gužve.
Super priporočam Vila Fina super.

Nabu

Čudovito, še me vidijo tam!!!!A kaj ko so se Hrvati letos tako podražili in zato ne bom videla Tučepov…..:/

Tudi mi smo dopustovali v Tučepih že 4 x. Krasno! Najlepše v mesecu juniju in septembru!

Tučepi
mene ne bodo videli nikoli več. Neznosna gneča, na plaži rezerviraj prostor že ob 6h zjutraj, vendar položi brisačo tako na sonce kot v senco, isto velja za ležalnike ob bazenu. Sprijazni se, da ti bodo ležalke pohodili vsaj 50 x na dan, Če ne boš dobil prostora pri vodi do nje ne boš prišel. Zvečer neznosna gneča po ” sprehajalni poti ” , prerivanju ni bilo konca. Za piko na I so nam v hotelu k naši mizi namestili kar še 2 osebi, tako da nisi mogel niti v miru jesti. In to naj bi bil dopust?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close