Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tržnica Trbiž

Tržnica Trbiž

Morda kdo ve kako je odprta tržnica v Trbižu? Na spletni strani sicer piše, da smo ob sobotah, pa me zanima, če ta podatek res drži?

Hvala!

Drži kot pribito ?

A res. Vcasih je bila tudi med tednom. Konec 70 sem si kupila semis podloženo jakno, ki bi bila danes pravi hit. Pa v 90 tudi čevlje, puloverje. Nisem bila že ene dvajset let tam.

O 3.14zda, kam in predvsem kako hitro nas je pripeljal Golobnjak™! Trbiška “podružnica” se očitno že reinkarnira, verjetno bo kmalu svojo staro “slavo” dočakala tudi “centrala” na tržaškem Ponterossu. Saj Mirella menda tudi že doživlja drugo pomlad. Zdaj morajo le še Avstrijci reinkarirati KGM in vse “jugo” trgovinice ob ljubeljski cesti. Pa če bo Orbán pameten in ne bo ograjeval meje, se bomo lahko oblekli še v Lentiju. Če je že bosanska “Arizona” malo predaleč…

Ah kje, pri Slovencih so sedaj popularne tržnice v Bosni. Zadnjič smo bili v Banja Luki, to narod vozijo z avtobusi v šoping tiste šare na tržnici….

Odgovor na objavo uporabnika
dgf, 24.10.2023 ob 13:39

Ah kje, pri Slovencih so sedaj popularne tržnice v Bosni. Zadnjič smo bili v Banja Luki, to narod vozijo z avtobusi v šoping tiste šare na tržnici….

Saj to ni nič novega, pri nas vozijo v Banja Luko na nakupovalne izlete že kar precej let, vsaj 5, če ne še kaj več. Pa nekam od Zagreba naprej tudi.

stara forumašica, 24.10.2023 ob 14:01

Saj to ni nič novega, pri nas vozijo v Banja Luko na nakupovalne izlete že kar precej let, vsaj 5, če ne še kaj več. Pa nekam od Zagreba naprej tudi.

Nisem nikoli o tem razmišljal oz. slišal, pa me je kar malo presenetilo. Res dosti ljudi, ampak roba pa bolj tko tko. En kup ponaredkov plastičnih, sicer dobiš tudi dobra oblačila vmes, boljši material, ampak tista pa niso več poceni. Mi je pa sedaj jasno, odkod vse hude znamke, ki jih nosi mularija 🙂

firbec235, 24.10.2023 ob 11:10

A res. Vcasih je bila tudi med tednom. Konec 70 sem si kupila semis podloženo jakno, ki bi bila danes pravi hit. Pa v 90 tudi čevlje, puloverje. Nisem bila že ene dvajset let tam.

UUuuu…tudi jaz sem hodila tja.Že takoj za mejo smo kupili riž, pa nutello in prašek.Pri Prešernu v Trbižu pa pralni stroj.V Bati sem si kupila prekrasno obutev: kremne špagarce s čipkastim vzorcem spredaj, pa modre poletne čevlje, kombinirane z zlatimi črtami, pa še ene petrolejske barve z zlato vrtnico ob strani, pa še ene gležnarjenkombinirane z zlato…Pa kavbojke in moderne jope.Bo treba enkrat tja….spomladi.

SMO OB SOBOTIH ???

Na googlu pravi, da je odprta vse di, razen PON in NED!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close