Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tropinovec

tropinovec

A kdo potrebuje domači tropinovec. Kavliteta 1A. Količina neomejena. Cena 3 € za liter.

Počakaj malo, nekaj se dogovarjajo za srečanje….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Počakaj malo, nekaj se dogovarjajo za srečanje….. ;)[/quote]

Kaj so premirne punce? Jih ne znata z Robijem malo razvedriti, spraviti v boljši štimung? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Počakaj malo, nekaj se dogovarjajo za srečanje….. ;)[/quote]

Kaj so premirne punce? Jih ne znata z Robijem malo razvedriti, spraviti v boljši štimung? :D[/quote]Enkrat smo pili čaj in je bilo kar zabavno, menda boš tokrat tudi ti prišel in bi se bilo dobro malo bolj zazihrat….. 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ogabno.
zjutraj razviha v glavi kot, da si v največjem zvonu, ki nabija za k maši ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj so premirne punce? Jih ne znata z Robijem malo razvedriti, spraviti v boljši štimung? :D[/quote]Enkrat smo pili čaj in je bilo kar zabavno, menda boš tokrat tudi ti prišel in bi se bilo dobro malo bolj zazihrat….. 😀 :D[/quote]

Preveč je samskih, tega se bojim malo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ni boljšega za namakanje raznoraznih zadev, od orehov naprej in nazaj. Štos je v tem, da mora zadevščina potem stati vsaj pol leta, preden je taprava za uporabo.
Jaz to nabavljam v Beli krajini, pri meni znanih ljudeh. Pod 52%, ga sploh ne vzamem, ker imam potem še dosti prostora za “rezanje”.
Je rekel prijatelj, če moped ne vžge na tropinovec, je zihr nekaj narobe.☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To še za razkuževat ni dobr:).

Pač uporabiš namesto ustne vodice. 🙂

za 3 € pa ena a kvaliteta, količine neomejene….sami znaki za alarm., da nekaj ne štima…?
ti je p dal pacov dober nasvet, trenutno je sezona borovnic, pa malin, pa gozdnih jagod pa orehi so še zeleni, pa žajbelj raste itd….naberi, namoči, prodaj…če je ena a kvaliteta ne boš imel težav s prodajo..

Glede kvalitete je res 1A. ( dvakrat pečen – power 52 %) Glede količine pa mal kriza, ker ga je enostavno preveč. Napolnil že vse posode, ki jih mam cca 200 litrov. Kaj naj z ostalim. Ravno zato sem omenil , če ga kdo potrebuje, ker je sezona vlaganja oziroma priprave domačih rcnij. Prodaja se cca 300 litrov.

Pač uporabiš namesto ustne vodice. :)[/quote]Ja sam ne pol vn pljunit! Moraš vedet, da je to dobro tudi proti glistam…… 😉 :))))

Pač uporabiš namesto ustne vodice. :)[/quote]Ja sam ne pol vn pljunit! Moraš vedet, da je to dobro tudi proti glistam…… 😉 :))))[/quote]
To je res. 🙂

za 3 € pa ena a kvaliteta, količine neomejene….sami znaki za alarm., da nekaj ne štima…?
ti je p dal pacov dober nasvet, trenutno je sezona borovnic, pa malin, pa gozdnih jagod pa orehi so še zeleni, pa žajbelj raste itd….naberi, namoči, prodaj…če je ena a kvaliteta ne boš imel težav s prodajo..[/quote]
6x-ni butelj, če ne poznaš cen na prostem trgi, ne blodi!

Ponudba še vedno veljavna. Normalno, da kdor pride po liter ali dva je po 5€. Večje količine pa grejo po 3€.

Zdaj pa ti blodiš! Moj dealer ima za vse iste cene!!

Zdaj pa ti blodiš! Moj dealer ima za vse iste cene!![/quote]

Pa ne morem za liter letat okrog pa mu računat 3€????? Ponavadi mu je potrebno še embalažo poskrbet in tko.

Ako vzame 5 Ł ni panike po 3€. Embalaža v ceni.

Vinsko rutico imam, kje lahko kupim 2 litra tropinovca (tudi 2 steklenici imam)?

Če bi tipson objavil kje je doma, ali kak drug kontakt, bi že prodal.

A je to še aktualno?

Kar sam ga imej.

Zdravo, ali še prodajate tropinovec?

Halo, jaz bi ga rabil nekaj če je še in če je dober.

Rabim ga cca 50 l, prosim pokličite 040 227 518

ab

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close