Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tromostovje wc

Tromostovje wc

Hej

zanima me ce ma kak tip kake izkusnje z kakimi cudnimi stvarmi ki se dogajaju na javnih wcjih. Kot naprimer da si jih tm tipi drkajo, pa menda je na tistih wcjih narejen “glory hole”?

Jaz vem, da je dol sam polno dzankijev. Ne bi ga tlacu v nobeno crno lukno 😀

Tromostovje WC je najbolj usran WC na svetu, dam še če se ti kdo poserje v gobec je bolj čisto kot da hodiš v tistem wcju.

A sploh še kdo zaide tja ali pa na štacjon zaradi potrebe, saj so vendar že od nekdaj na slabem glasu?

Boljši je WC na Tromostovju,  kot tisti novi , pod steklenim mostom pri tržnici !  Tisti WC je pa res katastrofa.

Vtis o mestu dobiš, ko zaviješ na mestni WC.

Tema, smrad, brez toaletnih brisač in papirja. Kdo skrbi zanje? Ena najslabših toalet, v evropskem mestu.

Poleti je Ljubljana polna turistov. Bo potrebno urediti toalete v najlepšem mestu.

Odgovor na objavo uporabnika
Pri steklenem mostu, 08.02.2022 ob 12:20

Vtis o mestu dobiš, ko zaviješ na mestni WC.

Tema, smrad, brez toaletnih brisač in papirja. Kdo skrbi zanje? Ena najslabših toalet, v evropskem mestu.

Poleti je Ljubljana polna turistov. Bo potrebno urediti toalete v najlepšem mestu.

Zdaj so pa turisti krivi, čeprav jih je petkrat manj, kot prej, ko so bili ljubljanski skreti kolikortoliko urejeni.

Sem iz Lj, stara 50+, pa se nisem bila na javnem wc v Lj. Ze ko sem bila najstnica, je bilo splošno znano,  da so to kraji, kjer se zbirajo marginalci in je lahko nevarno  zaradi kraj, ropov, tudi zlorab, pa tudi umazano.

Če je še vedno tako, je to katastrofa,  se popolnoma strinjam, da je wc ogledalo mesta. Kot turistka sem pa spoznala mnogo wcjev v svetovnih prestolnicah. In večina spominov je dobrih, čistoča ok, ostali so mi v spominu inovativni dizajni se po 20 letih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close