Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trojček

Trojček

Imam eno vprašanje. Zanima me ali ste že kdaj imele trojčka? Kako vam je to uspelo in s kom (prijatelj, prijateljica, znanec, naključni…itd.), v kakšni kombinaciji (mmž, žžm). Kako je to sprejel partner/ica? Ste bile zadovoljne? Nebi tega nikoli več ponovile ali pa?

Sem že enkrat danes povedala, pa bom še enkrat….tu se moja meja “normalnega” konča……

Ne obsojam pa tistih, ki to počnejo…..kakor komu paše…..;))))

Kak si tecna, vprašanje je bilo cisto drugacno. Prosim odgovarjajte na temo.

mene zanima nekaj drugega:
ali take želje pogostejo padejo na pamet moškim ali ženskam?

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

ne vem, zakaj mi je o tem nerodno pisat, pa sem varno skrita za nickom…

Če si skrita, česa se potem še bojiš? Na forumu so zgolj debate in nič takega kar bi ti lahko škodovalo. Torej?

ne znam si predstavlat, da gledam zraven kako se ubada s kako drugo. Prav tako si ne znam predstavlat, da gleda zraven, kako se z mano ubada kak drugi.

Torej NE.

Jaz bi s svojo in še eno bejbo.Torej Ž+ž+m,bi.

sem to dvakrat probala. V prvo sem s takratnim jebačem in njegovim prijatlom. Jebač se je še bolj izkazal, tisti drugi je blo vseeno če ga ne bi blo. Pa v prvo mi je blo tako nerodno in je smešno izgledal ker smo se mal lovil, kdo bo kaj. V drugo sva pa s kolegico enga tipa pof…
Pa je blo s tipi bolj saj si v središču pozornosti, pa ne vem, s prijateljico sva se že lizale sam takrat je blo pa mal več in nama je blo ene štirinajst dni narodn ampak se je kmalu pomiril, vendar tega dogodka nisva omenjali od takrat to je pa že nekaj let.
Trojčka definitivno ne delam več.

maš prav… ampak tut jest sm že enkrat ugotovila po odgovorih, katera na forumu je moja sestra, ker sem pač vedela, da je tut gor… no pa saj ni važno…

sem poskusla enkrat mžž varianto. jaz, fant, prijateljica. zanimivo. sva bila že dolgo radovedna, kako je to in sva o tem prej veliko govorila in pretehtala vse možnosti. tudi predno smo šli v to, smo se prej pogovorili, kaj to lahko prinese s seboj v paketu, tko da je bilo vse jasno. vsem je blo luštno in ni nikakršnega obžalovanja ali slabega občutka. še ena izkušnja več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close