Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Trojanski krofi

Trojanski krofi

Pozdravljene!
Redno prebiram tale forum vendar oglašam se prvič. Spodaj sem prebirala teme o krofih, ampak zanima me nekaj, kar nisem še nikjer zasledila. Ali ima mogoče katera recept za trojanske krofe. Sicer pečem doma dobre krofe, ampak moja hči obožuje prav Trojanske. Lep pozdrav!

na najdi.si poglej pod trojanski krofi! mislim,da je nekje tudi recept!? lp petra

Sam recept ti še nikakor ne zagotavlja, da bodo krofi res taki kot na Trojanah. Nekaterih reči se žal ne da narediti doma.

trojanski krofi so najaci na vasi ampak so cist navadni tk k drugi hahaha in so prou zanc je rekla anja in js tut

Od MWE pa nebi sprobala recepta, če bi ga napisala………a kdo tole spakedranščino razume?

Trojanski krofi so včasih dobri včasih pa ne.
Velikokrat so tok mastni da se jih sploh ne da jest.

trojanski krofi niti slučajno niso dobri, to je pač neka trdicija, ko smo se vozili še po stari cesti in smo se tam ustavili, sicer so pa za mene tko -bolj kot ne zabutani-jaz naredim dosti bolj rahle in okusne.PIKA

Trojanski krofi-ne, hvala. Povzročajo mi hude želodčne težave.

Trojanski krofi so čisto zanič. Včasih so bili dobri, dokler so bili topli, potem pa na več. Zdaj sploh niso več dobri. Nekatere pekarne pa res pečejo zelo slatne krofe, ne pa vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close