Najdi forum

Letos bom z družinico preživela dopust v Trogirju.A je kdo že bil in ali je lepo tam?

brez veze majhno mesta vse natlačeno nimaš kje parkirat kot da si na britofu. nič se ne dogaja tuga popolna jaz bil lani v naselju štafalič lih za penzioniste z eno nogo v britof nikdar več negrem v trogir bljak

Ti precej mešaš pojme kaj je mesto in kaj naselje. Trogir je mesto oddaljeno 10 km od Kaštel Štafiliča. To ni nikakršno naselje, ampak mesto v nizu 7 Kaštelov . Šel si tja ker ponujajo 2 zvezdnične počitnice. Malo denarja, malo muzike Milanče.

Majhno mestece, dokaj zanimivo. Kaštel se mi ne zdi prav po mojem okusu za dopust.
Odvisno, kaj ti je všeč in kaj pričakuješ.

kolikor sem dal je bilo 100x preveč

čudovito srednjeveško mestece – mostič te pa vodi še na Čiovo, otoček, tudi vreden obiska. Se še vrneva v Trogirm zagotovo.

Všečno mestece – bili smo trikrat tam. Ampak samo za obisk. Apartmaje smo imeli na Čiovu -Okrug Donji, pa se to ne v času najhujše sezone. Takrat je norišnica in z avtom ne prideš nikamor. Tudi Okrug Gornji in tista slavna plaža Copacabana je v glavni sezoni (ki se začne navadno s prihajajočo soboto) noro natrpana. Kakšen Kaštel na poti do Splita -ni šans 🙂 Od Trogirskega okoliša je najlepše biti na Čiovu, v Trogir pa hoditi na tržnico (lepo založena), kavico in izlete z ladjico (s Čiova vozijo ladjice v Trogir).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close